Skip to main content

iCEE.fest: UPGRADE 100. Confirmare de ultim moment: Marcus Shingles, ex-CEO XPRIZE Foundation, va vorbi în deschiderea evenimentului

 
iCEE.fest: UPGRADE 100. Confirmare de ultim moment: Marcus Shingles, ex-CEO XPRIZE Foundation, va vorbi în deschiderea evenimentului

PARTENERIAT. Cu mai puţin de o săptămână până la debutul celei de-a 8-a ediţii a festivalului, organizatorii iCEE.fest: UPGRADE 100 – festival care debutează joi si vineri, săptămâna viitoare, la Bucureşti -, anunţă un nou speaker-vedetă, confirmat în ultimul moment: fostul CEO al celebrei fundaţii XPRIZE, Marcus Shingles.

Publicitate

Antreprenor şi fondator al unor companii de succes, Marcus este cel care a dezvoltat şi condus programul de parteneriat pentru inovare dintre XPRIZE şi Singularity University.

De asemenea, Marcus Shingles este partener Deloitte şi lider al Deloitte Consulting Innovation Group.

Din bordul XPRIZE, fundaţie care acordă premii importante pentru echipe de cercetare care acceptă provocări majore menite să rezolve probleme legate de viitorul omenirii - fac parte nume celebre din industria tech, precum Larry Page, co-founder Google, futuristul Ray Kurzweil sau Arianna Huffington, fondatoarea Huffington Post. XPRIZE a fost fondată de celebrul cercetător si futurist Peter Diamandis.

>>> Marcus Shingles, vorbind despre XPRIZE - la Singularity University Global Summit:

Shingles a colaborat mulţi ani cu Salim Ismail, co-fondatorul „Singularity University” - acesta fiind, la rândul său, star speaker la iCEE.fest: UPGRADE 100, în cea de-a doua zi de festival.

> Salim Ismail va susţine pe scena principală, UPGRADE Stage 1, o prezentare despre cum pot companiile să folosească tehnologii disruptive pentru a-şi depăşi competitorii, urmând apoi să răspundă întrebărilor din sală, într-o sesiune Q&A moderată de jurnalista Andreea Esca.

Tot la festival, şi tot ca o ştire de ultim moment, Salim Ismail îşi va lansa celebra carte „Organizaţii Exponenţiale”, versiunea în limba română.

Pe site-ul UPGRADE 100 puteti găsi mai multe detalii, studii de caz spectaculoase şi un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

Există 8 tipuri de bilete, cu preţuri pornind de la doar 75 de euro. Încă maxim 100 de studenţi mai pot ajunge la festival gratuit, prin înscriere la Bursele UPGRADE 100.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti săptămâna care urmează, joi si vineri, şi este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy şi a altor susţinători.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus