Skip to main content

Mullen România, noua agenție de comunicare a Promenada Mall

 
Mullen România, noua agenție de comunicare a Promenada Mall

Promenada Mall are de astăzi o nouă agenție de comunicare. Mullen România a câștigat pitch-ul organizat de Promenada.

Astfel, de acum se va ocupa de coordonarea și implementarea campaniilor de imagine, dar în același timp va oferi consultanță și pe partea legată de strategie, creație, DTP, audio-video și project management.

Publicitate

Ana Maria Leca, Center Manager Promenada Mall: 

„Pentru a ne continua povestea și a le transmite clienţilor noștri valorile care ne definesc, am avut nevoie de un partener de încredere alături de care să construim adevărate povești. Suntem convinși că experiența extinsă și rezultatele confirmate ale echipei Mullen ne vor ajuta în implementarea proiectelor care vor atrage din ce în ce mai mulți clienți în Mall Promenada şi se vor identifica cu publicul care ne reprezintă.”

Agenția Mullen România a gândit și o primă campanie pentru Promenada Mall. Proiectul debutează vara aceasta şi arată noua poziționare Promenada - It’s not for everybody, it’s for you - cu un vizual inspirat de contrastele și nuanțele puternice ale verii, într-o scenă de fashion fantasy.

„Pentru campaniile tactice, agenţia a ales colajul ca semnătură şi estetică replicabilă. Pe de-o parte, alegerea reprezintă o soluţie de fast response pentru folosirea fotografiei de stoc. Pe de altă parte, este un stil bold, organic şi mereu inspirat din universul fashion”, menționează reprezentanții Promenada. 

Fiecare colaj este executat practic, cu foafercă și lipici de unul dintre copywriterii proiectului, Alexandra Jitărel, de data aceasta şi în rolul de artist şi art director. 

Echipa Mullen România pentru Promenada Mall este formată din: Alexandra Jitărel (Copywriter), Andreea Roscan (Art Director), Valentin Ionescu (Art Director), Silviu Antohe (Group Creative Director), Mihai Costache (Group Creative Director), Maria Barbu (Junior Account Executive), Ana Fara (Account Manager), Andra Panaitescu (Group Account Director).
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu