Skip to main content

Emma Zeicescu şi Aneta Sîngeorzan, într-un proiect online. „Medical TV”, platformă gândită de doi foşti jurnalişti Realitatea TV

 
Emma Zeicescu şi Aneta Sîngeorzan, într-un proiect online. „Medical TV”, platformă gândită de doi foşti jurnalişti Realitatea TV

Emma Zeicescu, realizatoare TVR, va face parte dintr-un nou proiect online cu tematică medicală. Platforma „Medical TV, platformă online pe teme legate de sănătate, a fost lansată ieri şi va avea conţinut exclusiv online.

Publicitate

Aneta Sângeorzan (moderatorare la B1 TV), va prezenta şi ea emisiuni la postul online.

Proiectul - o platformă online nişată pe sănătate - a fost gândit de doi foşti jurnalişti Realitatea TV - Mihai Angiu (cameraman si fotograf) şi Ana Tet (producător executiv de ştiri).

„Site-ul va avea emisiuni live sau înregistrate, cu specialişti de renume, pe subiecte de interes naţional”, notează reprezentanţii site-ului.

"Medical TV este o platformă on-line nişată pe domeniul sănătăţii, cu misiunea de a oferi utilizatorilor informaţii concrete, verificate şi uşor de accesat despre medicină, viaţă sănătoasă, sport şi nutriţie, beauty şi lifestyle", spun cei doi fondatori.

Ce va face Emma Zeicescu?

Zeicescu va avea o emisiune numită MedShow. Va fi difuzată în regim de live, în fiecare marţi şi joi (de la ora 20:00), pe conturile de Facebook şi YouTube (Medical TV).

Proiectul este finanţat din surse proprii şi se va susţine din contracte de publicitate, a spus Mihai Angiu pentru Paginademedia.ro.

Pe lângă emisiunea prezentată de Emma Zeicescu, la Medical TV vor mai fi şi alte producţii video.

  • „Dincolo de mască” (luni, de la ora 20:00) şi „Ora specialistului” (miercuri, de la ora 20:00). Vor fi realizate de Aneta Sîngeorzan, jurnalistă cu o experienţă de 11 ani în presă.
  • „MedShow”, cu Emma Zeicescu, în fiecare marţi şi joi, de ora 20:00.
  • „Piese de Puzzle”, o emisiune despre sport şi nutriţie, realizată de Alexandra Sandu. Va fi difuzată vineri si duminică, de la ora 11:00.

Platformă pentru medici. Intervenţii chirurgicale urmărite online

Gândită ca o platformă online, MedicalTV urmează să furnizeze conţinut dedicat medicilor.

"Ei vor avea acces la intervenţii chirugicale în premieră, cursuri live şi informaţii de specialitate", au punctat reprezentanţii proiectului MedicalTV.

GALERIE FOTO

VIDEO. Prezentarea proiectului Medical TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Promit sa intru pe siteul lor doar ca sa o vad pe Aneta cum se da in spectacol, pe mute.
  • fost coleg fost coleg
    soarele arde si fosta colega se da inteligenta
  • Alexandru Vlad Ciurea Alexandru Vlad Ciurea
    Na, ca nu pot sa dorm din cauza divelor Emma si Aneta. Asa-zisa Medical TV e un debuseu prin care vor acorda facilitati combinatiilor pe care le fac cu firmele farma pe ecranele B1 si TVR. Aceiasi doctori-personaje vor fi plimbati pe la șușa de pe net - unde se poate face reclama pe față!, apoi translatati ca invitati la emisiuni - intru slava companiilor de PR si a reclamei mascate. Fetele au impresia ca producatorii si editorii sunt prostii lor si nu vor sa imparta cu nimeni succesul viitoarelor reusite.
  • Mile Mile
    Nicio stire despre Patraru de luni bune? Nu a mai cotizat? Pai de ce ar cotiza? Are audienta necesara sa ii mearga banu, nici ficatul nu il mai doare. Daca ii merge banu, nici nu se mai simte cenzurat, nu se mai victimizeaza. Incredibil cat de multi oameni ajung obositi acasa seara si asculta trompetele manipulatoare: Patraru, Manastire, Badea, Banciu, Rares Bogdan, Carmen Avram, Turcescu etc.
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    TVR scoate la concurs emisiuni deja date, dupa cum reiese din cele doua articole recente. Pai asta nu e caz de DNA?
  • fosta colega fosta colega
    Asteptam cu interes o emisiune a dnei Zeicescu legata de consumul de joint-uri la concerte, cand arde soarele la maximum!

Trimite un comentariu

sus