Skip to main content

Telekom a solicitat CNA retragerea licenţelor Telekom Sport 5 şi Telekom Sport 6. Ce spun reprezentanţii companiei

 
Telekom a solicitat CNA retragerea licenţelor Telekom Sport 5 şi Telekom Sport 6. Ce spun reprezentanţii companiei

UPDATE. CNA a aprobat, în şedinţa publică din 6 iunie, solicitarea Telekom de retragere a licenţelor Telekom Sport 5 şi Telekom Sport 6.

Publicitate

Ştirea iniţială. Posturile Telekom Sport 5 şi Telekom Sport 6, care şi-au întrerupt emisia în luna martie, pe o perioadă de 90 de zile, urmează să se închidă.

Compania Telekom, care operează cele două televiziuni, a cerut Consiliului Naţional al Audiovizualului retragerea celor două licenţe, iar solicitarea este pe ordinea de zi a şedinţei publice de joi, 6 iunie.

Amintim că Telekom a cerut pe 4 martie întreruperea emisiei pe o perioadă de 90 de zile, lucru permis de Legea Audiovizuală. La momentul respectiv, reprezentanţii Telekom declarau pentru Paginademedia.ro că întreruperea se face „din motive tehnice”.

Paginademedia.ro a solicitat din nou un punct de vedere Telekom, legat de motivele care au dus la această decizia de a închide canalele.

Telekom a ocolit întrebarea. Iată ce au declarat reprezentanţii companiei:

„Tot continutul sportiv Telekom Sport se va concentra pe cele 4 canale (Telekom Sport 1,2,3 si 4). Clientii nu vor fi afectati de aceste modificari, beneficiind in continuare de intreaga oferta de programe Telekom Sport.”

Telekom avea cele două licenţe din 2016, pe vremea când posturile se numeau Dolce Sport 4 şi Dolce Sport 5 (detalii AICI). Posturile aveau în mare reluări, scopul lor fiind difuzarea programelor sportive, în direct, atunci când erau mai multe evenimente simultan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • micutu de la 7 micutu de la 7
    Bai nene deci pleaca sau nu pleaca? Adica e impropriu spus ca pleaca, vinde sau nu vinde? Asa e mai corect. Ne mai fierb mult?
  • Cris Cris
    Dle Bogdan,eu ,nu am nevoie sa citesc articolele aiuritoare,fiindcă eu sunt abonat Telekom,si cam stiu,mișcările.Ceva e putred in Danemarca..fiindcă sunt mișcări de trupe si in Germania,si,nu in sens pozitiv.Imi place sa ma informez,din diverse surse,mai ales externe,ca,trogloditii de la noi,care-si spun jurnaliști,nu respectă regula de aur a jurnalismului:
    Ca sa confirmi o stire,ai nevoie ,de minim,trei surse independente.Ai noștri ziaristi, niciodata nu isi prezinta sursele.
  • Adi Adi
    Mai pune cineva pret pe bazaconii scrie Gsp?
  • Cris Cris
    Ce faceti,băieți,sunați retragerea?
  • Bogdan Bogdan
    Daca citeati si comentariile la articolele pe aceeasi tema ati fi inteles ca Telekom Sport 5 si 6 au fost din vara lui 2016 canale destinate operatorilor de televiziune prin cablu locali(cablisti mici) care aveau incheiate contracte cu compania. Cele doua canale au aparut in momentul in care Telekom a decis sa nu mai ofere accesul cablistilor mici la continutul premium cum era Campionatul European Euro 2016 si UEFA Champions League si Europa League. Cele doua canale difuzau acelasi program ca si Telekom Sport 1 si 2 cu exceptia transmisiunilor LIVE din competiile premium, in locul lor fiind transmise reluari. De la momentul scoaterii lor din grila , micii cablisti au primit in schimb canalele Telekom Sport 3 si 4. Avand in vedere ca acum chiar si canalele Telekom Sport 1 si 2 sunt contra cost pentru abonatii Telekom, era de inteles ca vor renunta la aceste asa zise clone.
  • geo geo
    Parca acum 2 saptamani, cei de la GSP delirau ca Telekom se va retrage de pe piata din Romania. Ce se mai aude ?

Trimite un comentariu

sus