Skip to main content

Telekom a solicitat CNA retragerea licențelor Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6. Ce spun reprezentanții companiei

 
Telekom a solicitat CNA retragerea licențelor Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6. Ce spun reprezentanții companiei

UPDATE. CNA a aprobat, în ședința publică din 6 iunie, solicitarea Telekom de retragere a licențelor Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6. 

Publicitate

Știrea inițială. Posturile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6, care și-au întrerupt emisia în luna martie, pe o perioadă de 90 de zile, urmează să se închidă. 

Compania Telekom, care operează cele două televiziuni, a cerut Consiliului Național al Audiovizualului retragerea celor două licențe, iar solicitarea este pe ordinea de zi a ședinței publice de joi, 6 iunie. 

Amintim că Telekom a cerut pe 4 martie întreruperea emisiei pe o perioadă de 90 de zile, lucru permis de Legea Audiovizuală. La momentul respectiv, reprezentanții Telekom declarau pentru Paginademedia.ro că întreruperea se face „din motive tehnice”. 

Paginademedia.ro a solicitat din nou un punct de vedere Telekom, legat de motivele care au dus la această decizia de a închide canalele. 

Telekom a ocolit întrebarea. Iată ce au declarat reprezentanții companiei: 

„Tot continutul sportiv Telekom Sport se va concentra pe cele 4 canale (Telekom Sport 1,2,3 si 4). Clientii nu vor fi afectati de aceste modificari, beneficiind in continuare de intreaga oferta de programe Telekom Sport.”

Telekom avea cele două licențe din 2016, pe vremea când posturile se numeau Dolce Sport 4 și Dolce Sport 5 (detalii AICI). Posturile aveau în mare reluări, scopul lor fiind difuzarea programelor sportive, în direct, atunci când erau mai multe evenimente simultan.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dle Bogdan,eu ,nu am nevoie sa citesc articolele aiuritoare,fiindcă eu sunt abonat Telekom,si cam stiu,mișcările.Ceva e putred in Danemarca..fiindcă sunt mișcări de trupe si in Germania,si,nu in sens pozitiv.Imi place sa ma informez,din diverse surse,mai ales externe,ca,trogloditii de la noi,care-si spun jurnaliști,nu respectă regula de aur a jurnalismului:
    Ca sa confirmi o stire,ai nevoie ,de minim,trei surse independente.Ai noștri ziaristi, niciodata nu isi prezinta sursele.
  • Daca citeati si comentariile la articolele pe aceeasi tema ati fi inteles ca Telekom Sport 5 si 6 au fost din vara lui 2016 canale destinate operatorilor de televiziune prin cablu locali(cablisti mici) care aveau incheiate contracte cu compania. Cele doua canale au aparut in momentul in care Telekom a decis sa nu mai ofere accesul cablistilor mici la continutul premium cum era Campionatul European Euro 2016 si UEFA Champions League si Europa League. Cele doua canale difuzau acelasi program ca si Telekom Sport 1 si 2 cu exceptia transmisiunilor LIVE din competiile premium, in locul lor fiind transmise reluari. De la momentul scoaterii lor din grila , micii cablisti au primit in schimb canalele Telekom Sport 3 si 4. Avand in vedere ca acum chiar si canalele Telekom Sport 1 si 2 sunt contra cost pentru abonatii Telekom, era de inteles ca vor renunta la aceste asa zise clone.
  • Parca acum 2 saptamani, cei de la GSP delirau ca Telekom se va retrage de pe piata din Romania. Ce se mai aude ?

Trimite un comentariu