Skip to main content

Daniel Osmanovici şi-a dat demisia de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate

 
Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Daniel Osmanovici a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, scrie G4Media. Demisia vine în urma unor declaraţii criticate dur de opinia publică, referitoare la defecţiunile pe care le are sistemul cardului de sănătate.

Publicitate

„Cred că puteţi fi de acord cu mine că nu există pe lumea aceasta niciun sistem perfect. Oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem, nu vreau să sune cinic”, a declarat Osmanovici la RFI.

Afirmaţia de mai sus a fost răspunsul lui Osmanovici la întrebarea reporterului RFI: „Ce va face CNAS dacă vor fi oameni care vor muri pentru că nu funcţionează sistemul?”.

Printre altele, Osmanovici a mai spus:

„Cred există nişte momente în viaţă în care atingi cel mai jos nivel, iar de acolo nu poţi merge decât în sus. Nu ştiu dacă am ajuns la cel mai jos nivel, însă noi trebuie să mergem în sus.

Nu pot să fac promisiuni. Resursele pe care le are acum CNAS nu pot face acea ajustare care să ducă sistemul în zona în care aceste sincope să nu mai apară.

Blocajele de care vorbeaţi, care sunt resimţite la nivelul fiecărui cabinet de medic de familie sau farmacie, sunt prin prisma cantităţii uriaşe de date.”

Inclusiv premierul Viorica Dăncilă a cerut demiterea lui Osmanovici, imediat după declaraţiile făcute la postul RFI.

Ce va face Daniel Osmanovici?

Contactat de Paginademedia.ro, Daniel Osmanovici a declarat că nu a luat încă o decizie legată de ce va face în continuare.

"Îmi analizez în momentul de faţă opţiunile. Nu vreau să iau o decizie la cald. Prefer să aştept puţin, să mă aşez şi abia apoi să iau decizia pe care eu o voi considera corectă", a declarat Osmanovici pentru Paginademedia.ro.

În urmă cu un an, Osmanovici a lasat Antena 1 pentru CNAS

Anul trecut, în luna iulie, Daniel Osmanovici părăsea postul Antena 1 pentru funcţia de purtător de cuvânt şi de coordonator al departamentului de Relaţii Publice la CNAS, după cum anunţa Paginademedia.ro.

La staţia Intact era prezentatorul jurnalelor de weekend. Daniel Osmanovici era de zece ani la Antena 1, inţial ca prezentator al rubricii meteo.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dex Dex
    Toți incompetenții ajung purtătorii de cuvânt.....Un alt exemplu este cel al purtătoarei de la STS..... Ăștia habar nu au pe ce lume trăiesc, cred că dacă până ieri citeau de pe promter și acolo cu chiu cu vai se cred că stăpânesc arta comunicarii.....
  • 121 121
    Dragă,stai liniștit,e loc la meteo la Antena 1
  • marian marian
    Nu este nici-o problema se intoarce de unde a plecat seful il asteapta deoarece acolo este locul acestor oamenii la antenuta

Trimite un comentariu

sus