Skip to main content

Din online, pe TV. Kanal D pregăteşte un serial de comedie alături de creatorii unui canal de Youtube cu 900.000 de fani

 
Petronel Gabriel Gongeanu si Iulian Mehedint sunt creatorii 3Surse
Petronel Gabriel Gongeanu si Iulian Mehedint sunt creatorii 3Surse

Kanal D pregateste pentru grila de toamna un serial de comedie si a semnat pentru realizarea acestui proiect cu trupa „3 chestii”, umoristi care au creat un canal de YouTube cu aproape 900.000 de fani.

Publicitate

„3 chestii” este proiectul al unor tineri ieseni, ce a demarat in 2016. Petronel Gabriel Gongeanu si Iulian Mehedinţ au dat nastere proiectului ale carui personaje memorabile au devenit virale.

„Petronel si Iulian isi gandesc scenariile si creeaza personajele, cu un accent moldovenesc inconfundabil. Se inspira din intamplari ale vietii de zi cu zi, sunt foarte atrasi de suprinzatoarea natura umana, de tipologii, atmosfera rurala si de autenticitate. De asemenea, „3 chestii” transforma subiecte care tin primele pagini ale ziarelor in adevarate sarje umoristice”, spun reprezentanţii Kanal D.

Printre cele mai apreciate clipuri „3 chestii” se numara: „Cauciucurile de iarna” (7.200.000 de vizualizari pe Youtube), „Atunci cand il iei pe Mitica la ocazie” ( 6.000.000 de vizualizari pe Youtube) sau episodul „Romica Colegu: Urmarirea” (5.100.000 pe Youtube).

Echipa „3 chestii” este alcatuita din: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinţ, Radu Ţibulca, Vasile Panţiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriţă, Aida Ioana Cojocariu si Bogdan Burţila.

Iată unul dintre clipurile virale ale celor de la #3Chestii:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bilic darian bilic darian
    ,,Actorii'' sa aiba grija cum vorbesc pentru ca se uita si copiii
  • mile mile
    mareane, te *** psd de azi
  • Allex Allex
    Este o mișcare bună! Tinerii talentați trebuiesc promovați! Nu tot Andreea Marin, Răduleasca, Esca, Radu, Dan Negru etc. Din moment ce au 900.000 de subscriberi pe yt înseamnă că plac! Succes!
  • marian marian
    Alta prostie marca ,canalului, crede ca tot ce zboara se mananca una este youtube alta este televiziunea antenuta copiaza serialul de succes Las Fierbinti , acum si canalul vrea serial de comedie ,

Trimite un comentariu

sus