Skip to main content

Din online, pe TV. Kanal D pregătește un serial de comedie alături de creatorii unui canal de Youtube cu 900.000 de fani

 
Din online, pe TV. Kanal D pregătește un serial de comedie alături de creatorii unui canal de Youtube cu 900.000 de fani
Petronel Gabriel Gongeanu si Iulian Mehedint sunt creatorii 3Surse

Kanal D pregateste pentru grila de toamna un serial de comedie si a semnat pentru realizarea acestui proiect cu trupa „3 chestii”, umoristi care au creat un canal de YouTube cu aproape 900.000 de fani.

Publicitate

„3 chestii” este proiectul al unor tineri ieseni, ce a demarat in 2016. Petronel Gabriel Gongeanu si Iulian Mehedinț au dat nastere proiectului ale carui personaje memorabile au devenit virale.

„Petronel si Iulian isi gandesc scenariile si creeaza personajele, cu un accent moldovenesc inconfundabil. Se inspira din intamplari ale vietii de zi cu zi, sunt foarte atrasi de suprinzatoarea natura umana, de tipologii, atmosfera rurala si de autenticitate. De asemenea, „3 chestii” transforma subiecte care tin primele pagini ale ziarelor in adevarate sarje umoristice”, spun reprezentanții Kanal D.

Printre cele mai apreciate clipuri „3 chestii” se numara: „Cauciucurile de iarna” (7.200.000 de vizualizari pe Youtube), „Atunci cand il iei pe Mitica la ocazie” ( 6.000.000 de vizualizari pe Youtube) sau episodul „Romica Colegu: Urmarirea” (5.100.000 pe Youtube).

Echipa „3 chestii” este alcatuita din: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinț, Radu Țibulca, Vasile Panțiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriță, Aida Ioana Cojocariu si Bogdan Burțila.

Iată unul dintre clipurile virale ale celor de la #3Chestii:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Este o mișcare bună! Tinerii talentați trebuiesc promovați! Nu tot Andreea Marin, Răduleasca, Esca, Radu, Dan Negru etc. Din moment ce au 900.000 de subscriberi pe yt înseamnă că plac! Succes!
  • Alta prostie marca ,canalului, crede ca tot ce zboara se mananca una este youtube alta este televiziunea antenuta copiaza serialul de succes Las Fierbinti , acum si canalul vrea serial de comedie ,

Trimite un comentariu