Skip to main content

Kanal D ia încă o frecvență pentru Radio Impuls

 
Kanal D ia încă o frecvență pentru Radio Impuls

Dogan Media, proprietarul Kanal D, ia încă o frecvență radio, a zecea, pentru Radio Impuls. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința publică de astăzi cedarea licenței Radio Impuls din Craiova, de la Adway Direction, către Dogan Media. 

Publicitate

Amintim că în noiembrie 2018 CNA a aprobat cesionarea altor nouă frecvențe Radio Impuls către Dogan Media, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

De ce nu s-a cesionat și Radio Impuls din Craiova, încă de atunci?

Întrucât frecvența din Craiova avea decizie de autorizare din 12 iunie 2018, iar Legea Audiovizualului spune că „licența nu poate fi cedată mai devreme de un an de la data intrării în difuzare”. 

Pe lângă Craiova, Radio Impuls se mai aude în București, Constanța, Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Bacău, Bistrița, Tulcea, Râșnov. 

Prezent în fața reprezentanților CNA, Cătălin Băleanu, din partea Kanal D, a spus că Dogan a făcut o serie de investiții de la preluarea Radio Impuls, din luna noiembrie 2018. „Am investit 20.000 de euro în București și 10.000 de euro în Cluj, în paratură, pentru îmbunătățirea semnalului. Am investit și 100.000 de euro în noul studio de la Cluj Napoca, pentru care vom cere, în curând, autorizarea”, a spus Cătălin Băleanu.  

Cesionarea frecvenței a trecut la limită, cu șase voturi pentru: Cristina Pocora, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Nicolaie Bălașa și Răsvan Popescu. 

Radu Herjeu și Gabriel Tufeanu au fost împotrivă, ca și la votul pentru cesionarea celolalte nouă frecvențe Impuls, din noiembrie 2018. La fel a fost și Alexandru Kocsis, care a lipsit de la discuția de la acest punct.  

Citește și: 

OFICIAL. Radio Impuls trece în grupul Dogan. Ce planuri are conducerea Kanal D? Teo și Sabbagh, și în FM

Final de tranzacție. Radio Impuls trece în grupul Dogan, care deține și Kanal D

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu