Skip to main content

Războiul Sfârșitului Săptămânii a ajuns la final. Iulian Tănase: „Nu am senzația că plec de la acel Radio Guerrilla la care am venit”

 
Războiul Sfârșitului Săptămânii a ajuns la final. Iulian Tănase: „Nu am senzația că plec de la acel Radio Guerrilla la care am venit”

„Războiul Sfârșitului Săptămânii”, matinalul de weekend de la Radio Guerrilla, a avut duminică ultima ediție în formula Iulian Tănase, Mădălina Ștefu și Mitoș Micleușanu. 

Publicitate

„Nu am senzația că plec de la Radio Guerrilla, de la acel Radio Guerrilla la care am venit. Lucrurile s-au schimbat, se schimbă și am mixed feelings”, a spus, în finalul emisiunii, Iulian Tănase, care a făcut parte din Guerrilla încă de la lansarea din 2004. 

„Pe de altă parte este libertate, suntem liberi să ne exprimăm”, l-a completat Mitoș Micleușanu.

Surpriza ediției a fost, pentru cei doi realizatori, o vizită, chiar în timpul emisiunii, din partea unui cuplu de artiști mexicani, care le-a cântat serenade în direct. 

„Mă emoționează foarte tare chestia asta. Nu eram pregătit pentru asta”, a spus Iulian Tănase, emoționat de surpriza făcută de un fost coleg al lor de la Radio Guerrilla, Petru Stratulat. 

Iulian Tănase și Mădălina Ștefu au părăsit Radio Guerrilla, în timp ce Mitoș Micleușanu va continua colaborarea cu postul de radio, pentru un alt proiect. El va face emisiunea „Probleme la Mansardă” (PLM), alături de Nic Cocârlea, sâmbăta și duminica, pe tronsonul 9.00 - 12.00. 

Ultima ediție a emisiunii Războiul Sfârșitului Săptămânii poate fi ascultată AICI.

Video, cu realizatorii surprinși de cuplul de cântpreți mexicani, în continuare: 

 

Amintim că Iulian Tănase, parte din echipa Guerrilla încă din 2004, și-a anunțat plecarea de la postul de radio încă din luna martie a acestui an. Tănase declara la momentul respectiv pentru Paginademedia.ro că a decis să părăsească postul de radio „din motive personale”. Legate de timpul petrecut cu cei doi copii. 

El spunea atunci că urmează să lanseze un nou proiect audio, „Tănase Show” - un podcast pe care îl realizează alături de cei doi copii ai săi, Adora (9 ani) și Sacha (7 ani). 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ni se pare oribil ce se antampla la Guerrila.....Sa nu auzi macar ceva de bine despre cei care incarca sa ne salveze de ciuma rosie gen domnu Rares sau domnu Ciolos ssu presedintele Johanis...conplet aiurea. .unde v-om ajunge...si acum pleaca si domnu tanase care radeai cand facea glume la care radea si el la glume. ce putwm sa mai ascultam daca ne pleaca valorile? :(
  • comentariile cu Stelian Tanase sint de TimesNewRoman:)) as vrea sa cred ca e o ironie la adresa scriitorului (am zis bine?) Iulian Tanase :)) Altfel degeaba zice Guerrilla ca are ascultatori destepti,chit ca sint procent mare din audienta mica
  • Și mie îmi pare rău că Stelian Tănase a plecat de la Radio Guerrilla. A făcut o emisiune foarte bună în weekend împreună cu Mircea Dinescu.
  • Felicitări tuturor pentru tot ce ați reușit pana acum, foarte buna remarca lui Mitos ca v-ați bucurat de libertate de exprimare, aștept cu mare interes, și-i doresc mare succes, proiectului *** !
  • @Mihai este vorba de Iulian Tanase, nu Stelian si nu mai bate campii cu faptul ca postul sustine fortat sau nu PSD-ul, ca nu e adevarat absolut deloc. Sunt doar rautati spuse de unii la plictiseala, sau poate cine stie...diversiune ?

    Pe de alta parte Mitos si Iulian sunt de departe cel bun izvor de umor destept, care te racoreste si te incinge exact cand trebuie. Pacat ca s-a terminat. Mare pacat. Tot ce-i bun se distruge. Am semnat si eu pentru ei...
  • Felicitari, Stelian Tanase! Primul care spune lucrurilor pe nume! Radio Goarna PSD Guerrilla nu mai este de mult Radio Guerrilla! A ajuns doar un avanpost de propaganda rosie comunista pesedista anti-statul de drept si anti-justitie! Oamenii sunt fortati de activistul de partid rosu Dobrovolski sa ridice in slavi partidul unic PSD si cine nu face asa este dat afara! Nu mai ascult de mult Radio Goarna PSD Guerrilla, ci am migrat catre Tananana, Rock FM si Europa FM unde lumea este lasata libera sa injure PSD-ul si sa laude USR-ul!
  • Trist...ce a fost si ce-a ajuns Guerrilla. Am semnat pentru ei, sa isi reinceapa emisia...pacat ca sunt dovada ca unele lucruri nu "ar trebui sa reinvie". "Mortii cu mortii, vii cu vii". Imi pare rau, Guerrilla nu mai este ceea ce a fost, si niciodata nu va mai fi....sad.

Trimite un comentariu