Skip to main content

Delia, Cheloo și Bendeac se pregătesc de un nou sezon iUmor. Filmează pentru sezonul șapte

 
Delia, Cheloo și Bendeac se pregătesc de un nou sezon iUmor. Filmează pentru sezonul șapte

Delia, Cheloo și Bendeac au început filmările pentru sezonul șapte al show-ului iUmor. Următorul sezon al emisiunii de divertisment va fi difuzat la Antena 1 „în curând”, spun reprezentanții postului. 

Concurenții se bat pentru un premiu de 20.000 de euro, cu numere stand up, magie, mimă sau improvizație. 

Publicitate

Cei care primesc minimum două „thumps up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor. Ca și până acum, votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. 

Emisiunea este prezentată de Șerban Copoț și Dan Badea (cel care l-a înlocuit pe Vlad Grigorescu în sezonul șase). Iar juriul este format din: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. 

Sezonul șase a fost câștigat de „sosia Vioricăi Dăncilă”, un număr de umor pus în scenă de actrița Irena Boclincă. Premiul din sezonul cinci a fost câștigat de Andrei Cojocaru, cu un roast în versuri. 

Au mai câștigat iUmor: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea). 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • O copie nereusita a RAT la fel ca multe copii facute de antenisti , reiau emisiunile care mai fac cat decat audienta ca altfel sunt varza ,toamna primavara apare si mangalita imediat contaminata cu pesta africana .
  • Copia nereusita a RAT, cu glume proate marca antenuta se reia primavara toamna la fel si birjarii la cutite ,te cunosc din boscheti si mai nou o copie dupa un serial de succes marca pro , pe nume mangalita poate se contamineaza cu gripa africana si ce za vezi va disparea cind va aparea .

Trimite un comentariu