Skip to main content

Fostă concurentă „Asia Express”, în juriul show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D

 
Fostă concurentă „Asia Express”, în juriul show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D

După Betrice Rancea, încă un nume intră în juriul emisiunii „Îmi place dansul”, de la Kanal D. 

Este vorba despre coregraful Andra Eugenia Gheorghe, cunoscută pe TV sub pseudonimul „Cocuța” . Coregraful va juriza momentele de dans din show-ul difuzat la toamna de postul Dogan. 

Publicitate

Recent, a participat în sezonul doi din Asia Express, de pe Antena 1, în echipă cu Bogdan Boantă. De asemenea, a participat și la emisiunea „Dansează printre stele”, în 2014, la Antena 1. 

Cocuța a făcut parte și din baletul Edi Stancu, care avea momente de dans emisiunea „Dansez pentru tine”, de la Pro TV. 

Reamintim că primul jurat anunțat de Kanal D pentru show-ul „Îmi place dansul” este Beatrice Rancea, fost jurat la „Dansez pentru tine”. 

Andra Eugenia Gheorghe (Cocuța) a inceput sa danseze la 9 ani. Este absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”.

A jucat și pe scena Teatrului National, in musicalul „Chicago”, de asemenea a avut aparitii in musicalurile „Romeo si Julieta” si „Mamma Mia”.

"Imi doresc sa descoperim prin intermediul acestui show extraordinar concurenti foarte talentati; ceea ce apreciez eu la un dansator, profesionist sau pe drumul de a ajunge profesionist, este ceea ce ofera el din punct de vedere emotional.

Sunt foarte multi dansatori tehnici, care raman doar „executanti”. Pentru mine, un dansator talentat trebuie sa transmita ceva puternic. Astept personaje, oameni care sa faca spectacol, concurenti care sa aiba emotie de oferit!"', spune Cocuta.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu