Skip to main content

SURPRIZA PRO TV. Mihaela Rădulescu, la MasterChef. Ce rol va avea

 
SURPRIZA PRO TV. Mihaela Rădulescu, la MasterChef. Ce rol va avea

Surpriza Pro TV pentru grila de toamnă. Masterchef, emisiune reluată după o pauză cu chefi noi, va avea parte şi de apariţii Guest Star. Mihaela Rădulescu, fosta jurată a show-ului Românii au talent şi gazda de la Ferma, va apărea în emisiunea de cooking.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mihaela Rădulescu va fi prezentă, în calitate de Guest Star, în mai multe ediţii Masterchef (care, în sezonul de toamnă, va fi pe Pro TV patru zile, de luni până joi). Şi alte nume care au apărut în Ferma (unde Mihaela Rădulescu era prezentatoare) vor fi Guest Stars în noul Masterchef.

Gianina Ilieş, Vali Bărbulescu, Cătălin Smărăndescu, Marius Crăciun şi Remus Boroiu (toţi concurenţi Ferma) au postat, deja, mesaje în care vorbesc despre MasterChef

În noul format al MasterChef, nu va exista un prezentator, rol care îi revenea lui Răzvan Fodor. Fodor nu se mai regăseşte în show-ul de pe Pro TV.

În ultimul an, Mihaela Rădulescu a fost gazda emisiunii Ferma (în locul Monicăi Bârlădeanu), un show de asemenea relansat în primăvară într-un format schimbat, după Ferma Vedetelor.

Timp de patru ani, a fost jurat la Românii au talent. A venit la show-ul Pro TV în 2014, în locul lui Mihai Petre, care pleca la Antena 1. În 2018, Mihaela Rădulescu părăsea talent-show-ul, "din motive personale". În locul ei (re)venea Mihai Petre.

Masterchef este relansat de Pro TV după o pauză de doi ani. Este produs de o echipă din interiorul Pro TV (ultimele sezoane au fost produse de compania Media Factory).

Show-ul va începe odată cu anul şcolar, luni, 9 septembrie. Mai mult, MasterChef 2019 nu va fi de la 20.30 cum a fost în celelalte sezoane, ci de la 22.30, o programare neobişnuită pentru Pro TV a unui show „de forţă”.

MasterChef revine cu un nou sezon şi cu un juriu schimbat în întregime, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, expertul în vinuri şi fost membru al trupei Cassa Loco.

MasterChef a mai fost difuzat după 22.00 în sezonul şase, difuzat 2017. Atunci emisiunea a fost mutată din faţa Chefi la Cuţite după numai patru ediţii.


Citeşte şi: Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobişnuit


Citeşte şi: Mihaela Rădulescu părăseşte Românii au talent


Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total


EXCLUSIV. "Juratul cel rău" se întoarce la Românii au talent, după plecarea Mihaelei Rădulescu


EXCLUSIV. Mihaela Rădulescu, jurat la Românii au talent

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • wow wow
    Am vazut-o pe Raduleasca la o emisiune despre gatit acum cativa ani, si isi lingea degetele crezand ca este un gest erotic. E genul de femeie care gusta din orice, si pune lingura la loc in oala, punand acolo toate bacterile ei. Nu se face asta. Sper ca macar a invatat cum se mananca. Oare stie cum se folosesc tacamurile?
  • Karolina Karolina
    ce neispraviti! O sa tabloidizeze si Masterchef pe modelul Ferma... L au pus de la 22.30 ca sa nu i amendeze CNA pt imaginile interzise minorilor. Dupa primele episoade fara audienta, o sa -l ascunda dupa stirile de noapte si o sa uitam toti si de sezonu asta...
  • marian marian
    Mile esti prost informat sau esti manipulat rau de tot poate tu cu Razvan sau sunteti unul si acelasi a-ti spus asta , dar de la voi ce sa cerem daca urmariti doar incultura , din aceasta cauza este mutat la ora 22 30 cine stie ce fac cei de la ferma,, am inteles ca si fosta lui Pastrama va fi in concurs,
  • mile mile
    marean zicea ca e expirata , acum o pupa
  • Cu Mihaela ieșind din tort, iar cei trei master chefi. făcând streaptease.. Wow

Trimite un comentariu

sus