Skip to main content

Radio Guerrilla TV a primit licenţă de la CNA. Cum arată sigla. Când se va lansa?

 
Radio Guerrilla TV a primit licenţă de la CNA. Cum arată sigla. Când se va lansa?

Binili învinge şi la TV. Radio Guerrilla a primit de la Consiliul Naţional al Audiovizualului licenţă pentru lansarea unui post de televiziune tematic muzical, sub denumirea Radio Guerrilla TV.

Publicitate

Proiectul de televiziune a fost prezentat în faţa membrilor CNA de o echipă formată din Adrian Popescu, acţionar şi unul dintre şefii postului, Mihai Dobrovolschi, unul dintre realizatorii matinalului, Sorin Faur, acţionar al postului.

Potrivit reprezentanţilor postului, Radio Guerrila TV nu va fi doar o televiziune ce va emite ce se întâmplă în studioul de radio. Emisiunile vor fi presărate cu momente din studio, clipuri video sau materiale special create.

Televiziunea se va lansa în şase luni, potrivit reprezentantului Guerrilla, Adrian Popescu. Acesta a mai spus că au bătut palma cu Orange TV pentru retransmisia postului şi că sunt în discuţii cu Telekom.

Totodată, Popescu a mai spus că într-un orizont mai lung de timp, intenţionează renunţarea la „prefixul” Radio şi că brandul se va numi simplu, Guerrilla.

Mihai Dobrovolschi, despre proiectul de televiziune:

„Ne am gândit că e un pas firesc ca Guerrila să se existindă şi să ajungă la mai mulţi oameni, sau să ajungă la aceiaşi oameni prin mai multe forme de comunicare, pentru că avem 400.000 de oameni săptămânal, în ţară, care ne ascultă. Multe dintre programe cumva e şi păcat să le ţinem doar pe radio. SUnt multe programe cu invitaţi, sunt multe programe cu cântări live.

Avem sigur cele mai multe emisiuni culturale, emisiuni prin care promovăm muzica românească, muzica independentă în general, emisiuni de ştiinţă, de psihologie, pentru liceeni.

E păcat să nu avem invitaţii de marcă şi pe televizor, în nişte producţii care nuo să fie o oglinidre a radioului. Nu o să luăm radioul, să punem trei camere şi să transmitem pe TV, ci o să luăm elemente din emisiunile Guerrila FM, amestecate cu muzică românească, clipuri şi să facem un post de televiziune independent de Guerrila FM, dar să preia din flavourul Guerrila FM.”

Adrian Popescu, acţionar la Guerrilla FM:

„Există un gol pe nişa noastră. Nişa noastră nu este reprezentată pe TV. Celelalte radiouri au declinări TV, cu un playlist în concordanţă cu politica lor muzicală, dar nişa reprezentată de noi, validată de 400.000 de asultători săptămânal (acesta este weekly reachul nostru), nu are un produs pe gustul ei, pe TV.”

Licenţa a fost aprobată cu unanimitete de voturi a celor prezenţi: Monica Gubernat, Radu Călin Cristea, Radu Herjeu, Nicolaie Bălaşa, Ramona Sorescu, Alex Kocsis, Cristina Pocora şi Dorina Rusu.

Pe scurt despre proiect:

Grila de programe: Vor fi în general emisiunile de pe radio, cum ar fi Guerrilla de dimineaţă, Guerrilla HUB, Asta la revista mesei, nene!.

Finanţare: 265.380 de dolari (1.038.909 lei).

Conform biroului tehnic al CNA, finanţarea este asigurată prin contracte de leasing, sau în cazul în care acestea nu se vor putea încheia, se va urmări încheierea unor contracte de factoring, sau asociaţii vor credita firma.

Acţionariat

Societetatea Radio Guerrilla SRL are acţionari fondatorii postului: Mihai Dobrovolschi are 41%, Adrian Popescu - 41%, Sorin Faur deţine 5%, Delia Panait, cu 2%, plus alţi 11 acţionari cu câte 1%.

Societatea mai deţine 12 licenţe radio (Radio Guerrilla)

Sigla Radio Guerrilla TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bobo Bobo
    @Banana Joe cum adica Gorila TV? XD
  • Banana Joe Banana Joe
    Abia aștept să mă uit la radio Gorila tv:))))
  • gheorghe rila gheorghe rila
    celelalte radiouri au declinari pe tv. vai ce destept e baiatul asta, academia romana luati-l repede! si cna aproba in unanimitate un post tv care functioneaza pe camere de supraveghere. sper sa se vada ceva de fumuri.
    traiasca radio-televiziunea gherla.
  • Pentru Conformitate Pentru Conformitate
    "Mihai", este evident ca ti-ar parea bine daca Radio Guerrilla ar fi un caz pierdut, dar nu este, din contra, asa ca iti pare rau. Apropo, dupa ce n-o sa mai urasti Radio Guerrilla, ce-o sa urasti? Ca ai nevoie, evident, de un scop in viata si de o validare sociala.
  • Com Com
    1. De când weekly reach = nr. ascultători?
    2. Ce înseamnă să te dai cu puterea. De la pierderea licenței au ajuns la licență și pe TV. In doar 3 ani de luptă anti-anti-coruptie.
    3. Ăștia și mint, și fac propagandă.
  • mile mile
    sunteti invidiosi pe succes
  • Mihai Mihai
    @ Pentru Conformitate : in continuare nu ai invatat nimic. Tot dai vina pe conspiratii, Soros, ONG-uri, statul paralel si ce va mai spune Dragnea, Dancila si guru-ul vostru propagandistul pesedist Dobrovolski. Imi pare rau, dar sunteti un caz pierdut, cand va veti da seama ce faceti va fi prea tarziu. PS Va emite de pe Kiseleff 10 sau din studiourile Antena 3?
  • Pentru Conformitate Pentru Conformitate
    "Mihai", unde esti? Nu ai asa un sentiment apasator de nu mor caii cand vor cainii? :))
  • spune NU cenzurii spune NU cenzurii
    Radio Guerilla TV ????? Si radio si tv? Wow, what a range!
    De cate ori am criticat radioul, cei cinci ascultatori au devenit extrem de agresivi.
    Asadar voi spune doar vorbe bune. Succes!
  • dan petrea dan petrea
    Dl. Radu Herjeu, erou, participant cu merite deosebite in Revoluție, fost slujbaș al onorabililor Dan Voiculescu si Sebastian Ghița nu a spus nici o vorbă de duh? Nici o indicație prețioasă? Nimica, nimicuța?
  • Mircea Mircea
    Io credca Sorin Faur vrea sa il concureze pe idolul sau Gãdea :)
  • spune NU cenzurii spune NU cenzurii
    As vrea mai multe informatii despre Cerbul De Aur. Am citit mai multe informatii despre acest concurs pe site-urile straine, decat pe cele romanesti.

Trimite un comentariu

sus