Skip to main content

Radio Guerrilla TV a primit licență de la CNA. Cum arată sigla. Când se va lansa?

 
Radio Guerrilla TV a primit licență de la CNA. Cum arată sigla. Când se va lansa?

Binili învinge și la TV. Radio Guerrilla a primit de la Consiliul Național al Audiovizualului licență pentru lansarea unui post de televiziune tematic muzical, sub denumirea Radio Guerrilla TV. 

Publicitate

Proiectul de televiziune a fost prezentat în fața membrilor CNA de o echipă formată din Adrian Popescu, acționar și unul dintre șefii postului, Mihai Dobrovolschi, unul dintre realizatorii matinalului, Sorin Faur, acționar al postului.

Potrivit reprezentanților postului, Radio Guerrila TV nu va fi doar o televiziune ce va emite ce se întâmplă în studioul de radio. Emisiunile vor fi presărate cu momente din studio, clipuri video sau materiale special create. 

Televiziunea se va lansa în șase luni, potrivit reprezentantului Guerrilla, Adrian Popescu. Acesta a mai spus că au bătut palma cu Orange TV pentru retransmisia postului și că sunt în discuții cu Telekom. 

Totodată, Popescu a mai spus că într-un orizont mai lung de timp, intenționează renunțarea la „prefixul” Radio și că brandul se va numi simplu, Guerrilla. 

Mihai Dobrovolschi, despre proiectul de televiziune:

„Ne am gândit că e un pas firesc ca Guerrila să se existindă și să ajungă la mai mulți oameni, sau să ajungă la aceiași oameni prin mai multe forme de comunicare, pentru că avem 400.000 de oameni săptămânal, în țară, care ne ascultă. Multe dintre programe cumva e și păcat să le ținem doar pe radio. SUnt multe programe cu invitați, sunt multe programe cu cântări live.

Avem sigur cele mai multe emisiuni culturale, emisiuni prin care promovăm muzica românească, muzica independentă în general, emisiuni de știință, de psihologie, pentru liceeni.

E păcat să nu avem invitații de marcă și pe televizor, în niște producții care nuo să fie o oglinidre a radioului. Nu o să luăm radioul, să punem trei camere și să transmitem pe TV, ci o să luăm elemente din emisiunile Guerrila FM, amestecate cu muzică românească, clipuri și să facem un post de televiziune independent de Guerrila FM, dar să preia din flavourul Guerrila FM.”

Adrian Popescu, acționar la Guerrilla FM: 

„Există un gol pe nișa noastră. Nișa noastră nu este reprezentată pe TV. Celelalte radiouri au declinări TV, cu un playlist în concordanță cu politica lor muzicală, dar nișa reprezentată de noi, validată de 400.000 de asultători săptămânal (acesta este weekly reachul nostru), nu are un produs pe gustul ei, pe TV.”

Licența a fost aprobată cu unanimitete de voturi a celor prezenți: Monica Gubernat, Radu Călin Cristea, Radu Herjeu, Nicolaie Bălașa, Ramona Sorescu, Alex Kocsis, Cristina Pocora și Dorina Rusu. 

Pe scurt despre proiect:

Grila de programe: Vor fi în general emisiunile de pe radio, cum ar fi Guerrilla de dimineață, Guerrilla HUB, Asta la revista mesei, nene!. 

Finanțare: 265.380 de dolari (1.038.909 lei).

Conform biroului tehnic al CNA, finanțarea este asigurată prin contracte de leasing, sau în cazul în care acestea nu se vor putea încheia, se va urmări încheierea unor contracte de factoring, sau asociații vor credita firma.

Acționariat

Societetatea Radio Guerrilla SRL are acționari fondatorii postului: Mihai Dobrovolschi are 41%, Adrian Popescu - 41%, Sorin Faur deține 5%, Delia Panait, cu  2%, plus alți 11 acționari cu câte 1%.

Societatea mai deține 12 licențe radio (Radio Guerrilla)

Sigla Radio Guerrilla TV

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • celelalte radiouri au declinari pe tv. vai ce destept e baiatul asta, academia romana luati-l repede! si cna aproba in unanimitate un post tv care functioneaza pe camere de supraveghere. sper sa se vada ceva de fumuri.
  traiasca radio-televiziunea gherla.
 • "Mihai", este evident ca ti-ar parea bine daca Radio Guerrilla ar fi un caz pierdut, dar nu este, din contra, asa ca iti pare rau. Apropo, dupa ce n-o sa mai urasti Radio Guerrilla, ce-o sa urasti? Ca ai nevoie, evident, de un scop in viata si de o validare sociala.
 • 1. De când weekly reach = nr. ascultători?
  2. Ce înseamnă să te dai cu puterea. De la pierderea licenței au ajuns la licență și pe TV. In doar 3 ani de luptă anti-anti-coruptie.
  3. Ăștia și mint, și fac propagandă.
 • @ Pentru Conformitate : in continuare nu ai invatat nimic. Tot dai vina pe conspiratii, Soros, ONG-uri, statul paralel si ce va mai spune Dragnea, Dancila si guru-ul vostru propagandistul pesedist Dobrovolski. Imi pare rau, dar sunteti un caz pierdut, cand va veti da seama ce faceti va fi prea tarziu. PS Va emite de pe Kiseleff 10 sau din studiourile Antena 3?
 • Radio Guerilla TV ????? Si radio si tv? Wow, what a range!
  De cate ori am criticat radioul, cei cinci ascultatori au devenit extrem de agresivi.
  Asadar voi spune doar vorbe bune. Succes!
 • Dl. Radu Herjeu, erou, participant cu merite deosebite in Revoluție, fost slujbaș al onorabililor Dan Voiculescu si Sebastian Ghița nu a spus nici o vorbă de duh? Nici o indicație prețioasă? Nimica, nimicuța?

Trimite un comentariu