Skip to main content

SHARED NEWS. HotNews, ştirea zilei de ieri: Imagini cu trei poliţişti care ajutau un bătrân să treacă strada

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

SHARED NEWS. HotNews a dat ştirea zilei în social media. Un text despre trei poliţişti din Bistriţa, care au ajutat un bătrân să treacă strada, a fost distribuit intens pe Facebook.

Publicitate

Imaginile cu cei trei agenţi au venit în contextul în care, nişte poliţişti din Capitală au fost criticaţi pentru că au amendat o bătrână de 81 de ani pentru că nu a grăbit traversarea pe trecerea de pietoni, a punctat HotNews.

Materialul a adunat aproxiamtiv 5.000 de like-uri şi distribuiri în online.

A doua cea mai distribuită ştire a fost publicată de Digi 24. Are în centru subiectul tăierilor de păduri din România. Mai exact:

„Suprafeţe de pădure cât trei stadioane de fotbal, tăiate în fiecare oră în România. Defrişările ilegale, ignorate de autorităţ”, titrează ştirea.

Alte publicaţii care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicaţii precum G4Media, Republica sau Ziare.com.

Ştirele vorbesc despre subiecte ca discursul lui Klaus Iohannis şi lansarea campaniei pentru prezidenţiale, încercarea lui Liviua Dragnea de a contesta Congresul PSD care a pus-o pe Viorica Dăncilă preşedintele partidului sau felul în care se pregăteşte Guvernul pentru mitingul anunşat în 10 august.

Cele mai citite ştiri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. hotnews.ro, „Trei poliţişti din Bistriţa, filmaţi în timp ce ajutau un bătrân să treacă strada”

- 6.275 likes & shares;

2. digi24.ro, „Suprafeţe de pădure cât trei stadioane de fotbal, tăiate în fiecare oră în România. Defrişările ilegale, ignorate de autorităţi”

- 5.041 likes & shares;

3. g4media.ro, „Klaus Iohannis, în faţa a peste 3.000 de liberali: PSD a trădat votul românilor. Eşec economic, eşec legislativ, eşec în protejarea cetăţenilor. Legi pentru infractori şi bani pentru clientelă. Viziunea pesedistă a unui stat al pilelor trebuie demolată / Vă asigur că voi construi o nouă majoritate după parlamentare”, de Matei Alexandru

– 2.437 likes & shares;

4. republica.ro, „Consternare în PSD după ce, din închisoare, Liviu Dragnea s-a întors împotriva partidului: „Dacă se admite contestaţia, facem alt Congres””, de Raluca Ion

- 2.033 likes & shares;

5. ziare.com, „Cum pregateste Guvernul Dancila 10 august 2019”, de Magda Gradinaru

– 1.174 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus