Skip to main content

SHARED NEWS. HotNews, știrea zilei de ieri: Imagini cu trei polițiști care ajutau un bătrân să treacă strada

 
SHARED NEWS. HotNews, știrea zilei de ieri: Imagini cu trei polițiști care ajutau un bătrân să treacă strada
Foto | Hepta

SHARED NEWS. HotNews a dat știrea zilei în social media. Un text despre trei polițiști din Bistrița, care au ajutat un bătrân să treacă strada, a fost distribuit intens pe Facebook. 

Imaginile cu cei trei agenți au venit în contextul în care, niște polițiști din Capitală au fost criticați pentru că au amendat o bătrână de 81 de ani pentru că nu a grăbit traversarea pe trecerea de pietoni, a punctat HotNews. 

Publicitate

Materialul a adunat aproxiamtiv 5.000 de like-uri și distribuiri în online. 

A doua cea mai distribuită știre a fost publicată de Digi 24. Are în centru subiectul tăierilor de păduri din România. Mai exact: 

„Suprafețe de pădure cât trei stadioane de fotbal, tăiate în fiecare oră în România. Defrișările ilegale, ignorate de autorităț”, titrează știrea. 

Alte publicații care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicații precum G4Media, Republica sau Ziare.com. 

Știrele vorbesc despre subiecte ca discursul lui Klaus Iohannis și lansarea campaniei pentru prezidențiale, încercarea lui Liviua Dragnea de a contesta Congresul PSD care a pus-o pe Viorica Dăncilă președintele partidului sau felul în care se pregătește Guvernul pentru mitingul anunșat în 10 august. 

Cele mai citite știri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.   

1. hotnews.ro, „Trei polițiști din Bistrița, filmați în timp ce ajutau un bătrân să treacă strada”

- 6.275 likes & shares;

2. digi24.ro, „Suprafețe de pădure cât trei stadioane de fotbal, tăiate în fiecare oră în România. Defrișările ilegale, ignorate de autorități”

- 5.041 likes & shares;

3. g4media.ro, „Klaus Iohannis, în fața a peste 3.000 de liberali: PSD a trădat votul românilor. Eșec economic, eșec legislativ, eșec în protejarea cetățenilor. Legi pentru infractori și bani pentru clientelă. Viziunea pesedistă a unui stat al pilelor trebuie demolată / Vă asigur că voi construi o nouă majoritate după parlamentare”, de Matei Alexandru

– 2.437 likes & shares;

4. republica.ro, „Consternare în PSD după ce, din închisoare, Liviu Dragnea s-a întors împotriva partidului: „Dacă se admite contestația, facem alt Congres””, de Raluca Ion

- 2.033 likes & shares;

5. ziare.com, „Cum pregateste Guvernul Dancila 10 august 2019”, de Magda Gradinaru

– 1.174 likes & shares.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu