Skip to main content

VIRAL. O lecție pentru tot internetul. Gestul viral al unui profesor: S-a împrumutat la bancă pentru a-i duce în excursie pe elevii săraci

 
VIRAL. O lecție pentru tot internetul. Gestul viral al unui profesor: S-a împrumutat la bancă pentru a-i duce în excursie pe elevii săraci
Profesorul de religie Vasile Postolachi alaturi de elevii sai in excursie - Vasile Postolachi (Foto)

SHARED NEWS. „S-a împrumutat la bancă pentru a-i duce în excursie pe elevii nevoiaşi” - Un profesor de religie și o lecție despre dedicare pentru tot internetul.

Gestul lui Vasile Postolachi, profesor într-o localitate din Botoșani, a fost viral în ultimele zile, pe Facebook. 

Publicitate

Adevărul a relatat în urmă cu câteva zile povestea dascălului care s-a împrumutat de la bancă pentru a-i duce pe elevii nevoiași în excursie. 

Știrea s-a viralizat în weekend. A adunat nu mai puțin de 41.000 de aprecieri și distribuiri în online

„Am simţit asta ca o chemare. Acolo în lumea satului este nevoie mai mult ca oricând de oameni dedicaţi. Eu nu mi-am dorit să plec de acolo, eu mi-am dorit să ajung acolo. Este nevoie de oameni care să lumineze şi să contribuie la dezvoltarea intelectuală şi spirituală a acestor zone“, a spus Vasile Postolachi citat de Adevărul. 

A doua cea mai distribuită știre din weekend vine de pe Republica.ro. Un editorial semnat de Florin Negruțiu, despre „Jandarmerie și ipocrizie”. 

„10 august, festivalul ipocriziei: înduioșătoarea Jandarmerie, amica poporului” - Titrează Negruțiu. 

Textul, care a adunat 7.000 de likes&shares, continuă:

„Jandarmeria nu s-a schimbat la față, nu a învățat din greșeli, nu a trecut de partea poporului. Aseară doar a schimbat tactica. N-a mai scos „țestoasele”, orcii „omului în alb”, tunurile cu apă.” 

Alte publicații care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicații precum G4Media.ro, Digi24.ro sau Hotnews.ro.

Sunt știri despre mitingul din 10 august, campania lui Klaus Iohannis sau despre un fost polițist din Timiș, condamnat într-un dosar de trafic de minore, care va primi daune morale de 12.000 de lei pentru că a făcut râie în arest.

Cele mai citite știri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.   

1. adevarul.ro, „Profesorul care s-a împrumutat la bancă pentru a-i duce în excursie pe elevii nevoiaşi: „În lumea satului este nevoie mai mult ca oricând de oameni dedicaţi“”, de Cosmin Pătrașcu Zamfirache

- 41.529 likes & shares;

2. republica.ro, „10 august, festivalul ipocriziei: înduioșătoarea Jandarmerie, amica poporului”, de Florin Negruțiu

- 7.055 likes & shares;

3. g4media.ro, „Dosarele 10 August, la un an de la evenimentele violente: Doar 18 huligani au fost inculpați și deferiți Justiției, niciun jandarm", de Alin Ionescu

- 4.050 likes & shares;

4. digi24.ro,  „Klaus Iohannis, în Piața Universității. PNL a lansat campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale

– 2.779 likes & shares;

5. hotnews.ro, „Fost polițist din Timiș, condamnat într-un dosar de trafic de minore, va primi daune morale de 12.000 de lei pentru că a făcut râie în arest”

– 2.565 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Bravo,un gest minunat! Dar ce-ar fi sa acordati putina atentie primarului Pandele-Firea, care in Voluntari, trimite mereu in excursii toti barbatii din localitate (la meciurile de fotbal ale echipei din Voluntari, sau la Muntele Athos). Credeti ca va pierde vreodata alegerile?

Trimite un comentariu