Skip to main content

Schimbare în matinalul Virgin Radio. Alexandra Gavrilă, producătoare şi ştiristă, trece în weekend. Va fi şi producător Europa FM

 
Foto | Virgin Radio
Foto | Virgin Radio

Schimbare în matinalul Virgin Radio. Alexandra Gavrilă, prezentatoare de ştiri şi producător al matinalului în ultimii patru ani, trece în weekend. Tot de dimineaţă. Va fi şi producător Europa FM, după cum anunţă chiar ea pe blogul personal.

Publicitate

Gavrilă va fi DJ, la Virgin Radio, pe tronsonul de dimineaţă (8:00 - 12:00), sâmbăta şi duminica. Se va ocupa de programul „The World Famous Virgin Radio Romania”.

În timpul săptămânii, va fi producător al tronsonului de după amiază la Europa FM. Se va ocupa de emisiunea „Drum cu prioritate”, realizată de Radu Constantinescu.

Producţia se aude de la ora 14:00 la 18:00, de luni până vineri, pe Europa FM.

În ultimii patru ani, a fost parte a matinalului Virgin Radio, din timpul săptămânii. A prezentat ştirile, dar a fost şi producătorul emisiunii.

„E timp frumos pentru schimbări. Pe 1 septembrie mi-am luat la revedere de la echipa de matinal cu care am petrecut ultimii 4 ani de radio ca ştiristă şi primii 3 din cariera mea ca producător de morning show. Mi-am luat la revedere şi de la cei 5 ani jumate de trezit la 5 dimineaţa”, spune Alexandra Gavrilă în aceeaşi postare de pe blog.

Emisiunea de dimineaţă de la Virgin Radio este realizată de Andrei Lăcătuş (Shurubel), Ionuţ Bodonea şi Bogdan Ciudoiu.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus