Skip to main content

Alexandru Cumpănaşu, notificat de HBO România. A folosit o fotografie cu Relu din „Umbre”, fără permisiunea platformei

 
Foto | Libertatea
Foto | Libertatea

Alexandru Cumpănaşu a folosit, fără drepturi de autor, o poză de la HBO, care-l înfăţisează pe Relu (Şerban Pavlu) din serialul „Umbre”.

Publicitate

Platforma HBO România i-a cerut lui Cumpănaşu să şteargă poza, pe care a folosit-o pentru a-şi ilustra un text despre corupţie şi „mafiile care conduc statul”, informează Adevărul care citează G4Media.

„Confirmăm faptul că domnul Cumpănaşu a primit din partea HBO România o notificare de înlăturare de pe contul său de Facebook a materialelor protejate”, au spus reprezentanţii HBO pentru G4Media.ro.

Postarea, pe care Cumpănaşu a ilustrat-o cu poza celor de la HBO, vorbeşte despre „mafiile care conduc statul” şi despre „confiscarea statului de către clanuri”.

De menţionat că la ora publicării acestui articol, postarea de pe Facebook-ul lui Cumpănaşu era ilustrată tot cu poza HBO.

Alexandru Cumpănaşu a revenit în atenţia publică în ultima lună, după ce s-a implicat public în dezvăluirea unor detalii privind cazul celor două minore de la Caracal. Una dintre acestea, Alexandra Măceşanu, era nepoata sa.

În urmă cu câteva zile şi-a anunţat şi intenţia de candida la alegerile prezidenţiale din această toamnă.

La jumătatea lunii august, publicaţia PressOne a publicat un material prin care arăta cum site-ul Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), codusă de Alexandru Cumpănaşu, a copiat site-ul Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Captură cu postarea lui Alexandru Cumpănaşu, de pe contul de Facebook

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus