Skip to main content

Presa care schimbă lucruri. O dezvăluire EduPedu a dus la demiterea şefului Transelectrica

 
Presa care schimbă lucruri. O dezvăluire EduPedu a dus la demiterea şefului Transelectrica

Când la unele televiziuni de ştiri presa se face doar pe baza comentariilor fără număr din studiouri, în online apar tot mai multe „insule” care dau tonul, care schimbă lucruri.

Publicitate

Astăzi, exemplul Edupedu.ro, un site de ştiri axat pe zona de educaţie, lansat cu mai puţin de un an în urmă, de jurnalista Raluca Pantazi (ex-HotNews).

Este vorba despre cazul Transelectrica. EduPedu a dezvăluit ieri că preşedintele Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, şi-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Bucureşti. Realitatea era că el urmase facultatea, însă nu a dus-o până la capăt.

Contactat chiar ieri de Edupedu.ro şi întrebat dacă a absolvit Universitatea Politehnica din Bucureşti, aşa cum scrie în CV-ul său, Marius Dănuţ Caraşol a răspuns:

„Eu sunt într-o şedinţă la Sibiu, luaţi legătura cu colegii mei”. La insistenţele Edupedu.ro şi la precizarea jurnalistului că răspunsul durează câteva secunde, Caraşol a declarat: „Nu pot să vorbesc. Vă mulţumesc!”, şi a închis telefonul.

Cazul a fost preluat apoi şi de presa mainstream.

Rezultatul: în mai puţin de 24 de ore de la dezvăluiri, preşedintele Transelectrica a fost revocat atât din funcţia de preşedinte al companiei, cât şi din poziţia de membru al directoratului Transelectrica.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus