Skip to main content

SCHIMBARE. Nu-mi place dansul. După audiențele slabe, Kanal D mută show-ul Îmi place dansul în altă zi. Ce pune în loc

 
SCHIMBARE. Nu-mi place dansul. După audiențele slabe, Kanal D mută show-ul Îmi place dansul în altă zi. Ce pune în loc

Audienței nu-i place dansul. Emisiunea „Îmi place dansul”, de la Kanal D, își schimbă ziua de difuzare și se mută mai târziu, anunță reprezentanții postului. 

Show-ul de dans jurizat de CRBL, Cocuța, Emil Rengle și Beatrice Rancea va fi programat sâmbăta, de la ora 22:00. 

Publicitate

Duminică, în locul emisiunii de dans, se Kanal D a pus show-ul Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi. 

Mutarea vine ca urmare a cifrelor slabe de audiență înregistrate de emisiunea prezentată de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu. Aseară, de exemplu, Kanal D a fost cu emisiunea, la orașe, pe poziția a șasea.

Nu este pentru prima dată când postul Dogan mută emisiunea. La începutul lunii septembrie, chiar după primele ediții, show-ul a rămas doar cu o ediție pe săptămână, în loc de două. 

„Îmi place dansul” a debutat la începutul lunii septembrie, pe locurile trei și patru în topul audiențelor. La prima ediție, emisiunea a înregistrat o medie de 568.000 de privitori din toată țara, în fiecare minut (primul loc pe interval, Romănia TV, avea 840.000 de români pe post). 

În ultima vreme, show-ul s-a dus și mai jos în audiențe. Aseară, s-a clasat pe locul locul șase la orașe, patru la nivelul întregii țări și trei pe segmentul comercial. 

Vezi audiențele posturilor de televiziune, aseară

A avut 431.000 de privitori în toată țara, 210.000 la orașe și 83.000 pe segmentul comercial. Pe publicul tânăr, a avut cifre de aproape cinci ori mai mici față de liderul Pro TV. 

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • *** de emisiune bai! pai se compara asta cu dansez pentru tine! care era pe pro tv! apoi emisiunea asta tot a fost mutata! ba la antena 1! ba la kanal d! adica acum! porcarie! si o sa spun zic! care era chichita! adica de ce mergea show-ul bine! fiindca pe vremuri! cand era dansez pentru tine! mai exact se vindeau bine cazurile sociale! de aia mergea! astea erau show-ul! acum ceea ce se incearca! e o porcarie! o *** ***! stiu jignesc! dar aia este! eu am zis spus secretul! care era! ce vindea show-ul! asta e un *** *** ***! ca si insula iubirii! ca si bravo ai stil! puterea dragostei! *** de emisiuni! cine se uita la asa ceva! nimeni! eu nu ma uit! si nici nu pot sa spun zic ca imi place! ce nu imi place la aceasta emisiune! beatrice rancea! cum e machiata! domne parca acum zici spui ca are 20 de ani! desi e demult de varsta asta! depasita adica de varsta asta! are 58 de ani! e baba! dar cu toate astea! arata mai bine la pro tv! decat aici! sa se trezeasca la realitate ca numai este tanara! probabil se crede tanara! ca na este aici! si aici formatul este unul tanar! este si normal! toata treaba asta! oricum nici emil rengle! nu imi place! nici nu stiu ce este! ca nici barbat nu este! si nici femeie! nici una nici alta! crbl adica eduard mihail andreianu! ca jurat! ce prostie! tampenie! si in fine cocuta adica andra eugenia gheorghe! da! asta tot asa! ca si beatrice rancea! se crede tanara! ma rog ea este tanara! problema este ca a ajuns o *** ***! *** chiar! la cum arata! si cum se si exprima! un *** de emisiune! mai bine s-ar desfiinta! de tot!

Trimite un comentariu