Skip to main content

SCHIMBARE. Audiențele își spun cuvântul. „Îmi place dansul”, de la Kanal D, doar o singură ediție pe săptămână. Sâmbăta nu mai e

 
SCHIMBARE. Audiențele își spun cuvântul. „Îmi place dansul”, de la Kanal D, doar o singură ediție pe săptămână. Sâmbăta nu mai e

Modificări în grila Kanal D. Îmi place dansul, noua emisiune de dans, va fi programată doar o singură dată pe săptămână, în loc de două. Se va vedea doar duminica, de la ora 20:00, anunță reprezentanții postului.

Sâmbăta (14 septembrie), în locul show-ului de dans, va intra emisiunea „Se strigă darul”, cu Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, de la ora 20:00. 

Publicitate

Schimbarea vine pe fondul cifrelor slabe de audiență, înregistrate la primele ediții de show-ul jurizat de CRBL, Emil Rengle, Cocuta si Beatrice Rancea. 

„Îmi place dansul” a debutat la începutul lunii septembrie, pe locurile trei și patru în topul audiențelor. La prima ediție, emisiunea a înregistrat o medie de 568.000 de privitori din toată țara, în fiecare minut (primul loc pe interval, Romănia TV, avea 840.000 de români pe post). Weekend-ul trecut, show-ul s-a dus și mai jos în clasament, până pe locul cinci. 

Vezi cum a debutat „Îmi place dansul”, primele două ediții 

O altă modificare în grilă este legată de serialele turcești. Producția „Mireasa din Istanbul” ajunge la final, iar în locul acesteia intră serialul „Patria mea esti tu”.

Va fi programat în fiecare luni și marți, de la ora 23:00, după „Lacrimi la Marea Neagră”. 

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu