Skip to main content

SCHIMBARE. Audienţele îşi spun cuvântul. „Îmi place dansul”, de la Kanal D, doar o singură ediţie pe săptămână. Sâmbăta nu mai e

 
SCHIMBARE. Audienţele îşi spun cuvântul. „Îmi place dansul”, de la Kanal D, doar o singură ediţie pe săptămână. Sâmbăta nu mai e

Modificări în grila Kanal D. Îmi place dansul, noua emisiune de dans, va fi programată doar o singură dată pe săptămână, în loc de două. Se va vedea doar duminica, de la ora 20:00, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Sâmbăta (14 septembrie), în locul show-ului de dans, va intra emisiunea „Se strigă darul”, cu Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru, de la ora 20:00.

Schimbarea vine pe fondul cifrelor slabe de audienţă, înregistrate la primele ediţii de show-ul jurizat de CRBL, Emil Rengle, Cocuta si Beatrice Rancea.

„Îmi place dansul” a debutat la începutul lunii septembrie, pe locurile trei şi patru în topul audienţelor. La prima ediţie, emisiunea a înregistrat o medie de 568.000 de privitori din toată ţara, în fiecare minut (primul loc pe interval, Romănia TV, avea 840.000 de români pe post). Weekend-ul trecut, show-ul s-a dus şi mai jos în clasament, până pe locul cinci.

Vezi cum a debutat „Îmi place dansul”, primele două ediţii

O altă modificare în grilă este legată de serialele turceşti. Producţia „Mireasa din Istanbul” ajunge la final, iar în locul acesteia intră serialul „Patria mea esti tu”.

Va fi programat în fiecare luni şi marţi, de la ora 23:00, după „Lacrimi la Marea Neagră”.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    :)) nu imi place emisiunea asta! doamne fereste! emisiune de ***! cu capul! nu m-as uita la asa ceva! nici de curiozitate macar! nu se merita! sunt alte emisiuni! din care fac ei audienta! asta mai lipsea!
  • Ion Ion
    Hop si cu *** in emisiune.Dans***za si "***" si isi inchipuie ca e fetita,imbracat in haine de dama si cizmulite.Revoltator si caraghios!Emisiune de ***.Halal exemplu!Chiar trebuie sa adopte tot ce*** ce este mai putred in Europa?!Se uita prietenii lor si cativa apropiati la minunatul program tv.Stai ascuns,***!Nu are nimeni nimic cu tine daca stai acolo,in umbra.!Asa va place voua,sa iesiti ca *** ,in ***!Uitati ca suntem atatia intregi la cap,care nu acceptam *** de genul,in fusta mini.
  • Ela Ela
    La o asa emisiune de 2 lei, cu asa zisi dansatori era si normal audiența sa fie slabă !!
  • LM LM
    Cu asa audiente mici, mai bine baga seriale turcesti si in weekend :)
  • ParamPam ParamPam
    Nici o surpriza aici, emisiunea este extrem de slaba.
  • Afi Afi
    Era de așteptat.

Trimite un comentariu

sus