Skip to main content

FOTO. Eric Roberts şi prezentatorul Cerbului de Aur 2018, într-un nou serial. Pe TVR 2. Când începe

 
FOTO. Eric Roberts şi prezentatorul Cerbului de Aur 2018, într-un nou serial. Pe TVR 2. Când începe

Un nou serial italian debutează la finalul acestei săptămâni la TVR 2, anunţă reprezentanţii postului. Producţia „În apărarea fiului” începe sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 22:15 pe TVR 2.

Publicitate

Serialul, realizat în anul 2016, este împărţiti în opt episoade şi îi are în ditribuţie pe Gabriel Garko, cel care a prezentat Cerbul de Aur în 2018, şi pe Eric Roberts, fratele mai mare al Juliei Roberts.

De asemenea, mai apar şi nume ca Stefania Sandrelli sau Adua Del Vesco.

Acţiunea serialului, pe scurt. Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie influentă şi înstărită dintr-un orăş italienesc.

În urma morţii capului familiei Geraldi, văduva acestuia, Anna Geraldi (Stefania Sandrelli) preia conducerea afacerii familiei, o fabrică de paste, alături de copiii ei: Andrea (Gabriel Garko), Magda (Aurore Erguy) şi Roberto (Massimiliano Morra). Viaţa liniştită şi fericită a familiei ia o turnură dramatică după ce Barbara, fiica Magdei, se sinucide chiar în timpul aniversării bunicii ei, Anna.

Toate informaţiile adunate de autorităţi dezvăluie un complot în care corupţia se amestecă cu invidia, prostituţia, dragostea şi relaţiile incestuoase. Un personaj din umbră manipulează evenimentele pentru a provoca ruina întregii familii, iar dovezile false îl indică vinovat pe Andrea, unchiul Barbarei.

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus