Skip to main content

FOTO. Eric Roberts și prezentatorul Cerbului de Aur 2018, într-un nou serial. Pe TVR 2. Când începe

 
FOTO. Eric Roberts și prezentatorul Cerbului de Aur 2018, într-un nou serial. Pe TVR 2. Când începe

Un nou serial italian debutează la finalul acestei săptămâni la TVR 2, anunță reprezentanții postului. Producția „În apărarea fiului” începe sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 22:15 pe TVR 2. 

Serialul, realizat în anul 2016, este împărțiti în opt episoade și îi are în ditribuție pe Gabriel Garko, cel care a prezentat Cerbul de Aur în 2018, și pe Eric Roberts, fratele mai mare al Juliei Roberts. 

Publicitate

De asemenea, mai apar și nume ca Stefania Sandrelli sau Adua Del Vesco. 

Acțiunea serialului, pe scurt. Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie influentă şi înstărită dintr-un orăş italienesc.

În urma morţii capului familiei Geraldi, văduva acestuia, Anna Geraldi (Stefania Sandrelli) preia conducerea afacerii familiei, o fabrică de paste, alături de copiii ei: Andrea (Gabriel Garko), Magda (Aurore Erguy) şi Roberto (Massimiliano Morra). Viaţa liniştită şi fericită a familiei ia o turnură dramatică după ce Barbara, fiica Magdei, se sinucide chiar în timpul aniversării bunicii ei, Anna.

Toate informațiile adunate de autorități dezvăluie un complot în care corupția se amestecă cu invidia, prostituția, dragostea și relațiile incestuoase. Un personaj din umbră manipulează evenimentele pentru a provoca ruina întregii familii, iar dovezile false îl indică vinovat pe Andrea, unchiul Barbarei.

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu