Skip to main content

iUmor revine cu sezonul şapte. În premieră, pus la bătaie cu Vocea României

 
iUmor revine cu sezonul şapte. În premieră, pus la bătaie cu Vocea României

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac se vor duela cu Brenciu, Smiley, Chirilă şi Irina Rimes. Sezonul şapte al show-ului iUmor începe vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00, anunţă Antena 1.

Publicitate

Emisiunea este programată, în premieră, vinerea, la competiţie directă cu Vocea României. Talent show-ul muzical de la Pro TV debutează cu o săptămână mai devreme, pe 6 septembrie - de la ora 20:30.

În sezoanele trecute, iUmor a mai fost difuzat în zilele de sâmbătă sau duminică.

Noul sezon vine şi cu o nouă regulă - o manetă pe care juraţii o pot folosi o singură dată pe sezon. Cu „ajutorul” acesteia Delia, Cheloo şi Bendeac pot împiedica un concurent să se întoarcă pe scena concursului în sezoanele viitoare.

Cei care primesc minimum două „thumps up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor. Ca şi până acum, votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00.

Emisiunea este prezentată de Şerban Copoţ şi Dan Badea (cel care l-a înlocuit pe Vlad Grigorescu în sezonul şase). Iar juriul este format din: Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Sezonul şase a fost câştigat de „sosia Vioricăi Dăncilă”, un număr de umor pus în scenă de actriţa Irena Boclincă. Premiul din sezonul cinci a fost câştigat de Andrei Cojocaru, cu un roast în versuri.

Au mai câştigat iUmor: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    e un lucru foarte bun, romanii pot sa aleaga vineri ce la place
  • marian marian
    Sa vedem cine va castiga ziua de 13 septembrie , pentru unii va fi ghinion , pentru alti bucurie
  • F F
    E bine ca încearcă. O pot muta oricând dacă nu performeaza. Va avea mai multe șanse decât X Factor.
  • marian marian
    Razvan inca nu te bucura cine stie poate vocea va bate umorul de cea mai prosta calitate , o copie nereusita a RAT , SPER CA ASA VA FI
  • Expertul Expertul
    Razvan, Ai dreptate cu aceasta decizie de programare Antena 1 are sanse foarte mari sa ingroape iumor! Declinul x factor a inceput atunci cand a fost pus la bataie cu Vocea. Iumor va sicana Vocea, dar va avea cele mai slabe audiente din istorie. Probleme de programare sunt si la ProTV! Sef sub acoperire nu cred ca va sta pe post mai mult de 2 sapt, joia la 21.30. MasterChef feliat in patru ep de 1h, de la 22.30,ne arata ca cei de la programming nu inteleg telespectatorul din Romania. MasterChef pentru a performa trebuie mutat urgent martea si joia, dupa Las Fierbinti, iar Profu lunea dupa Vlad.
  • fabian fabian
    Stati sa vedem audientele primei editii, daca nu vor fi bune sigur va ajunge inapoi duminica, adica pe tronsonul clasic
  • Lucian Lucian
    Asta mai zic si eu competitie! Ramane de vazut cine va castiga duelul dintre cele 2. Daca iUmor are numere bune, are toate sansele sa intreaca Vocea, dar daca vin iar cu circari de 2 lei si vom vedea doar schimb de replici intre jurati, nu cred sa aiba sanse in fata celor de la ProTV. E un risc asumat si sper ca cel care va pierde sa nu mute emisiunea.
  • Răzvan Răzvan
    Trebuia lasat duminica ,iar la bataie cu Vocea trebuia sa puna noul serial de comedie "Mangalita" ,sigur serialul intra duminica ,fiindca celelalte zile sunt ocupate! Nu se stie niciodata,poate va bate Vocea,iumor!
  • Răzvan Răzvan
    Poate fi ogreseala fatala pentru Antena 1 ! Ramane de vazut!

Trimite un comentariu

sus