Skip to main content

Limbaj de politician, către o jurnalistă: „Eşti o vacă!”. Numărul doi din Primăria Capitalei a jignit o ziaristă de la Evenimentul Zilei

 
Foto | Libertatea
Foto | Libertatea

Limbaj de politician. O jurnalistă de la Evenimentul Zilei a fost jignită de Aurelian Bădulescu, viceprimarul Bucureştiului, scrie ziarul Libertatea. Totul vine ca urmare a unui articol care-l are în centru.

Publicitate

„Eşti o vacă!”, i-a spus Bădulescu ziaristei Sandra Sălăgean, printr-un SMS.

Insulta a fost trimisă printr-un mesaj pe telefonul mobil, după un text despre limbajul „colorat” folosit de politician într-o emisiune la postul de radio Bucureşti FM.

Materialul publicat de Evz.ro a titrat: „Viceprimarul Capitalei, dezlănţuit! Badulescu: Nu vreau să fac bătături la c*r! N-am hemoroizi, că io-s de la ţară!

Textul semnat de Sandra Sălăgean a sintetizat limbajul folosit de Viceprimarul Capitalei în emisiunea „În comunitate”, de la Bucureşti FM.

În respectiva emisiune, moderată de Mihaela Ioniţă, Aurelian Bădulescu a dezbătut împreună cu ceilalţi invitaţi, Bogdan Enoiu – creatorul Flow, Marius Gorgan de la Bucharest Bike Traffic şi Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, problemele bicicliştilor din Capitală şi cele ale trotinetelor electrice în trafic.

Aurelian Bădulescu a spus, pentru Libertatea, că nu ştie despre ce este vorba şi s-a declarat surpins de acuzaţiile ziaristei:

„Eu nu mi-aduc aminte să fi trimis nimănui un mesaj. Staţi să mă uit în telefon. Într-adevăr, dar cred i l-am trimis greşit, nu dumneaei. Eu aveam o altă discuţie pe Whatsapp şi cred că din greşeală am făcut-o pe dumneai vacă. Dar care e problema, că nu am înţeles. A interpretat că am făcut-o eu vacă pe dânsa? Vai, îmi cer mii de scuze.”

Bădulescu, la Bucureşti FM: „Nu vreau să fac bătături la c*r!”

Aurelian Bădulescu a făcut mai multe remarci cu privire la biciclişti şi la oamenii care aleg să meargă la serviciu cu bicicleta:

„Am şi eu o întrebare! Am fost şi eu tânăr ca dumneavoastră”, a început Bădulescu. „Domne io vreau să vă întreb pe dumneavoastră, dacă aţi lucra, să spunem, aţi fi avocat, şi vreţi să mergeţi cu bicicleta…

Domnle, dar nu puţi când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? (…) Eu de la efort, că am mers şi eu cu bicicleta, eu cred că puţi. Da, deodorante care să ţină jegul pe piele. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put”, a afirmat viceprimarul Capitalei în emisiune, citat de Libertatea.

Apoi, a răbufnit când a fost întrebat despre motivul pentru care nu merge pe bicicletă:

„Nu vreau să fac bătături la c*r! E bine? N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la ţară şi nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c*r şi nu vreau să put! Să sunt curat, sunt crescut la ţară”

De notat că al doilea om din Primăria Capitalei a fost contactat de Sandra Sălăgean pentru o reacţie cu privire la înregistrarea de la Bucureşti FM.

Politicianul a negat reacţiile, deşi există şi o înregistrare cu comportamentul acestuia.

Jignirea adusă de Bădulescu a fost publicată de ziarista.

Citeşte articolul din EVZ, AICI

Dialogul dintre Bădulescu şi Sandra Sălăgean, via Libertatea

VIDEO. Emisiunea de la Bucureşti FM şi ieşirea lui Bădulescu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Jenant!!!

Trimite un comentariu

sus