Skip to main content

Morning Glory cu Răzvan Exarhu începe mâine. Joi. De ce joi?

 
Morning Glory cu Răzvan Exarhu începe mâine. Joi. De ce joi?

Morning Glory, Morning Glory, nu-i cum "vrea" ascultătorii. E cum "vrea" realizatorii. Ascultătorii Rock FM au decis! Au decis și realizatorii Rock FM. Dar altceva! Ce? Și, mai ales, De ce?

Publicitate

Emisiunea Morning Glory, matinalul realizat de Răzvan Exarhu la Rock FM, începe noul sezon într-o joi. Mâine, joi, 12 septembrie. O decizie care a venit (cumva) după votul publicului.

De ce joia?

Pe contul de Facebook al emisiunii, a fost organizat un sondaj în care ascultătorii au fost întrebați în ce zi a săptămânii ar dori să revină show-ul lor preferat.

Cei mai mulți au votat pentru miercuri. De ce nu s-a procedat conform votului? Echipa Morning Glory a găsit un răspuns:

„Ce v-am întrebat noi și ce ați răspuns voi?! Ce emisiune tip matinal ați auzit voi să înceapă miercuri, când miercuri este atât de aproape de luni, iar luni poate orice fraier să revină la radio?!

Morning Glory se întoarce joi, ca un semnal de alarmă pentru alegerile ce vin, pentru că e clar că se evaluează extrem de greșit opțiunile. Mai aveați un pic si ne chemați vineri.”

Ce se întâmplă în noul sezon:

„Ne vom ocupa foarte mult de oameni și de problemele lor”, spune Răzvan Exarhu. Campania „România are sânge de rocker”, lansată sezonul trecut de emisiunea „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, va continua și în această toamnă.

Citește și: AUDIENȚE RADIO. Care au fost cele mai ascultate posturi vara aceasta? Creșteri pentru Europa FM, Digi FM și Rock


VIDEO. Din arhivă. Cum a fost „detașat disciplinar” Exarhu de către Adrian Sârbu: de la matinal la miezul nopții. "Făceam glume cu Iliescu"


Cum s-au supărat schiorii, pe rimele Morning Glory. Povestea rimelor, cu Exarhu: "Morning Glory, Morning Glory, de Vede sunt Roșiorii"


VEZI interviul integral cu Răzvan Exarhu, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu