Skip to main content

VIDEO. Cum s-au supărat schiorii, pe rimele Morning Glory. Povestea celor rimelor, cu Exarhu: "Morning Glory, Morning Glory, de Vede sunt Roşiorii"

 
VIDEO. Cum s-au supărat schiorii, pe rimele Morning Glory. Povestea celor rimelor, cu Exarhu: "Morning Glory, Morning Glory, de Vede sunt Roşiorii"

VIDEO. Morning glory, morning glory, ce s-au supărat schiorii.... De ce? A povestit Răzvan Exarhu la Interviurile 10 ani de Paginademedia.

Publicitate

Povestea rimelor Morning Glory, în continuare. Dar şi o serie de rime notabile, primite de la ascultătorii matinalului de la Rock FM.

Răzvan Exarhu, la Interviurile 10 ani de Paginademedia:

Am avut o discuţie la un moment dat că după ce a apărut emisiunea, am primit o hârtie de la CNA legată de rime, şi una dintre rime a fost reclamată de un ascultător.

Care rimă?

Morning glory, morning glory, ce urât miros schiorii”. Era schior şi, după părerea lui, nici el şi nici prietenii lui nu miros urât. Pentru el, era un afront la adresa sportului alb. Am spus că noi iubim la nebunie sporturile de iarnă şi că, în niciun caz nu avem o părere proastă despre schiori.

Rimele au fost în plan de la bun început şi, pentru a păstra creativitatea, ascultătorii participau la un concurs prin care trimiteau rime sub forma unor mesaje audio pe WhatsApp.

Răzvan Exarhu: Ăsta a fost mecanismul prin care am început să comunicăm un pic mai nuanţat şi, într-un fel sau altul, critic la adresa lumii din jur.

Nu poţi să faci rimele astea la nesfârşit şi, ca dovadă, ultima oară am făcut nişte concursuri şi am primit nişte rime prin mesaje audio pe WhatsApp şi sunt bestiale şi multe dintre ele vor deveni jingle-uri.

Unul a şi devenit jingle: „Morning glory, morning glory, de Vede sunt Roşiorii”. Urmează şi altele, unul dintre ele este „ce mâini calde au maseurii”. Lucruri profunde, analize, reflecţie...

Şi copiii au intrat în joc:

Răzvan Exarhu: "Ultimele rezultate de audienţa au arătat că produsul s-a instalat minunat şi acoperă un public de care eu sunt foarte mulţumit. Lumea participă pentru că simte şi îndemnul ăsta către joacă.

Emisiunea are un caracter ludic foarte apăsat. Nu cred că ne luăm foarte în serios, deşi putem să fim şi serioşi. Cred că partea asta de joacă şi mai ales că emisiunea este interesantă pentru copii, pentru că o parte de emisiune prinde părinţii cu copii în maşină, în drum spre şcoală. Mie întotdeauna mi-a plăcut să fac matinal, mi se pare cel mai mişto moment al zilei.

Faptul că au început să participe copii, şi la ei se ia repede asta cu rimele, copiii vorbesc în rime cu Morning Glory, este chiar o pandemie de rime. Cetăţenii ascultă uşor mesajele emisiunii şi avem foarte mult feedback în timpul emisunii.

VIDEO. Răzvan Exarhu şi povestea Morning Glory

Vezi interviul integral cu Răzvan Exarhu, aici


Citeşte şi: VIDEO. Răzvan Exarhu, povestitor la Ferma de pe Pro TV: „Mi s-a părut interesant să-mi folosesc aşa vocea. Mi-aş dori să fac şi dublaje de desene animate”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus