Skip to main content

Neața cu Răzvan și Bruynseels. Candidata umaniștilor, la matinalul Antenei 1. Ramona, cu telegondola

 
Neața cu Răzvan și Bruynseels. Candidata umaniștilor, la matinalul Antenei 1. Ramona, cu telegondola

Candidata lui Voiculescu, la postul familiei Voiculescu (2). Ramona Bruynseels, candidata lui Dan Voiculescu la prezidențiale, a spus povești și la Neatza cu Răzvan și Dani.

Publicitate

Vineri, Ramona Ioana Bruynseels și-a spus povestea și în matinalul Antenei 1, Neatza cu Răzvan și Dani, după ce, acum câteva săptămâni, a fost subiect la Observator.

Bruynseels a apărut în emisiune alături de fiicele ei, într-un interviu, pe larg, acordat din telegondola din Mamaia.

Mateiralul a durat minute bune. Minute în care reporterul a vorbit atât cu fiicele candidatei, cât și cu ea, care a povestit cum, după mulți ani în străinătate, alege să își facă concediile în România.

Ramona Ioana Bruynseels. Ce se ascunde în spatele imaginii de politician”, a titrat Antena 1 pe burtieră.

A continuă și cu alte informații: „Ramona s-a născut la Cluj, are 39 de ani, este căsătorită și are două fetițe: Ayleen și Arianna”

Cum a motivat Răzvan Simion prezența candidatei în emisiune? "La Neața cunoaștem oameni din tot felul de categorii sociale și oameni care au, în general, povești de spus", a explicat realizatorul.

A continuat: "Am găsit o famile ce îmbină viața profesională cu cea privată, de familie".

Nu a fost prima apariție a candidatei lui Dan Voiculescu la postul înființat de Dan Voiculescu. Povestea ei a fost spusă pe larg și la Observator, în urmă cu câteva săptămâni, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La Antena 3 e subiect de știre aproape zilnic (Astăzi, am văzut-o în prima zi de școală. A copiilor). Pe site-ul Antena 3, la fel.

„Ramona Bruynseels, surpriză în prima zi de școală” a titrat postul îndelung pe burtieră.

Prezența Ramonei Ioana Bruynseels la Neața a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro

GALERIE FOTO.

Citește și: VIDEO. Cum e promovată Bruynseels, candidata lui Voiculescu, pe posturile lui Voiculescu. E pe locul doi, după Iohannis. La ce? Știri cu ea și la sport!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Heheee....o va ajuta sa isi isi etaleze prostia si sa vada lumea cat e de incompetenta....ca sa nu spun cuvinte urate.
 • Unde sunt antenistii aia care zic ca pro face politica? :)) Mihai, mile, nu ziceți nimic?

  Sincer, pentru ca nu urmăresc, aveam impresia ca totuși antena 1 s-a distanțat de zona politica și a lăsat antena 3 sa facă jocurile politice, dar văd ca nu e așa. Dacă așa se comporta și observatorul, nu e de mirare ca ia bataie de la Protv și uneori și de la kanal.
 • Cred ca CNAul ar trebui sa intervina.
  Apropo, Ramona Ioana Bruynseels chiar nu isi da seama ca expunerea asta mediatica nu o va ajuta la nimic ?
 • Oameni buni, duduia face parte din partidul infiintat de dl Felix (Voiculescu), este "normal" sa o tot vedem la Antene.....oricum are sanse spre zero. Doar sa se afle in treaba, ca de ciupit voturi nu stiu cate poate aduna :) )))
 • Presupun ca matinalii nu au facut-o de placere ci doar pt bani:) asta nu ii scuza deloc. Una e sa tot apara in emisiune diferite cântăcioase fara voce venite via fundația minune si alta e sa te *** *** in halul asta de dragul banilor. Nu e deloc ca la Reșița;) sint apucături de Bucuresti. Dezamăgitor
 • Si cica Antena 1 nu face politica :-)))
  Ceilalti candidati la presedintie au aparut si ei la A1, ca sa creada lumea ca postul e impartial?
 • Până și Răzvan si Dani se compromit cu asa ceva! Stiu, o fi ordin de sus, sunt rate de plătit, unde mai primesc ei banii ăștia? Totusi, aveam niste pretentii.

Trimite un comentariu