Skip to main content

Cum ajungi vlogger. Samsung și YouTube Premium vor să crească o nouă generație de microinfluenceri

 
Cum ajungi vlogger. Samsung și YouTube Premium vor să crească o nouă generație de microinfluenceri

Brandurile caută o nouă generație de influenceri. Samsung România împreună cu YouTube Premium au dat startul înscrierilor în campania Stream Your Dream – Vlog Your Way Up, program de mentorat dedicat creatorilor de conținut video.

Obiectivul? Formarea unei generații noi de micro-influenceri.

Publicitate

Demarat în 2017, cele patru ediții care au avut loc până acum au fost gândite sub forma unor module cu tematică diferită adresând creatori de conținut cu pasiuni diverse (tehnologie, fotografie, călătorii etc.), abordând etapele de mentorat teoretic si practicat.

Ce se întâmplă în ediția cinci Stream Your Dream – Vlog Your Way Up

Ediția cu numărul cinci se adresează creatorilor de conținut video la început de drum, care vor să știe ce se află în spatele unei cariere de succes în mediul online.

Mentorii acestui program sunt vloggerii:

  • George Buhnici, cu cel mai mare canal de tech din România,
  • Andreea Balaban, vloggeriță de fashion & beauty,
  • Radu Constantin, creator de conținut de entertainment,
  • Maximilian Ioan, unul dintre cei mai vechi vloggeri din zona de gaming
  • Noaptea Târziu, trio-ul care a creat cele mai virale parodii muzicale.

Gazda evenimentului va fi Mihai Hash, primul vlogger care a atins pragul de un milion de subscriberi pe YouTube.

Această colaborare are ca obiectiv punerea la dispoziție de resursele necesare oricărui creator de conținut care vrea să se dezvolte în acest domeniu: tehnologia necesară pentru a crea materiale video, precum noile Samsung Galaxy Note10 și Note10+, platforma unde să își poate expune munca: YouTube, împreună cu opțiunile avansate YouTube Premium și YouTube Music, dar și sfaturi pentru a avea succes de la mentorii din campanie, precum și de la reprezentații Samsung și YouTube.

Simona Panait, Director de Marketing Samsung România și Bulgaria

„Suntem entuziasmați că avem ocazia să strângem laolaltă unii dintre cei mai talentați creatori de conținut online, care vor împărtăși din experiența lor cu cei aflați la început de drum, care sunt atrași de acest domeniu, dar poate nu știu de unde să înceapă sau de ce abilități sau resurse au nevoie. Știm că accesul la tehnologie este unul dintre factorii cei mai importanți pentru a crea conținut de calitate, motiv pentru care Samsung a crezut de la început în acest proiect și în importanța tehnologiei pentru devoltarea unei noi generații de creatori de conținut.”

Dan Oros, Head of Marketing Google & YouTube România

„YouTube este locul unde creatorii de conținut construiesc comunități în jurul unor pasiuni comune, în toate domeniile: de la tehnologie și gaming, până la muzică și fashion. Iar numărul acestor persoane creative este în continuă creștere în România. Suntem încântați să ne implicăm în acest proiect pentru a ajuta noua generație de creatori să se afirme și să dezvolte conținut de calitate."

Condiții de participare la Stream Your Dream, ediția a 5-a

Data limită de înscriere în campania Stream Your Dream este 27 octombrie 2019.

Cei care vor să se înscrie în program sunt îndemnați să se înscrie în platforma Stream Your Dream cu cel mai bun video de-al lor realizat în 2019 sau cu un video creat special pentru această campanie care să răspundă la întrebarea: „care este visul tău?”

Participanții trebuie să aibă un canal de YouTube public și minimum 1000 de subscriberi pentru a fi eligibili.

300 de oameni vor fi selectați și vor primi accesul la conferința care va avea loc pe 9 noiembrie.

Criteriile de jurizare vor fi: respectarea tematicii, creativitatea, precum și relevanța.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Acest subiect imi face rau la stomac. Mihai Hash si-a schimbat masina, sau ne spune in continuare sa fim eco, dar fara sa intrebam de ce masina lui polueaza atat de mult? Mai promoveaza transportul in comun? Avem voie sa-l intrebam de ce el nu face acelasi lucru?

Trimite un comentariu