Skip to main content

Dan Bittman, din nou prezentator la Antena 1. Revine pe sticlă după o pauză de aproape doi ani

 
Dan Bittman, din nou prezentator la Antena 1. Revine pe sticlă după o pauză de aproape doi ani

UPDATE. Emisiunea va debuta duminică, 13 septembrie, de la ora 21:00. Show-ul lui Dan Bittman va fi programat după serialul Mangaliţa, potrivit unui promo difuzat de postul Antena 1.

Publicitate

Ştirea iniţială

Dan Bittman va fi din nou la cârma unei emisiuni difuzată de Antena 1, după aproape doi ani de pauză. Cântăreţul va prezenta Antitalent, noul show de umor anunţat de Antena 1 în urmă cu câteva zile.

Bittman revine în postura de gazdă a unui show după o pauză de aproape doi ani. Ultima data el s-a ocupat de formatul „Aici eu sunt vedeta”, tot de la Antena 1. Atunci, el era înlocuit de Cosmin Seleşi după un sezon.

Noua emisiune va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu - de la vedete lansate, personaje celebre şi clişee ce inundă micile ecrane, spuneau acum câteva zile reprezentanţii Antena 1, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Dan Bittman, despre noul format:

„Am acceptat imediat propunerea de a prezenta acest show, pentru că nu ezit nicio clipă să mă alătur când este vorba de distracţie. Mă simt bine în rolul de prezentator! Formatul mi se pare foarte interesant, este o combinaţie între un late-night show şi un comedy show, iar în fiecare ediţie avem în platou un invitat special, care se alătură şi echipei de actori în diferite sketch-uri, parodii şi momente haioase.

La Antitalent punem punctul pe ironie, dar o facem cu haz, cu energie bună şi cu foarte mult bun sicu foarte mult bun simţ.”

Antena 1 nu a anunţat momentan ziua în care va debuta emisiunea.

Bittman a mai făcut parte, în trecut, din juriul emisiunii X-Factor între 2012 şi 2014, adică sezoanele doi şi trei. X-Factor este o altă emisiune pe care Antena 1 nu o mai face în această toamnă, după cum Paginademedia.ro a relatat, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danny Danny
    13 septembrie? Poate 13 octombrie.
    Altfel, e bine ca-i da repede drumul pe post emisiunii, sa vedem ce e de capul ei!
    Ar fi mare nevoie de emisiuni cu divertisment de calitate ( sunt putine) ca de vulgaritati e plina piata si mai e si un altfel de public care le asteapta!
  • D D
    Si iar locul 2 pe comercial pentru "Antena 1", cum a facut aseara "Mangalita". Nu, "milica" ?
  • mile mile
    e nevoie de acest gen in romania , o tara saraca
  • Dan P#lea Dan P#lea
    Bittman Anti Talent. :)))
  • Miu Miu Miu Miu
    Duminica la 21 Anti talent,afisat la ora care scriu acest comentariu pe post
  • dalien dalien
    lmao, SNL fara licenta. nice try, antena!
  • Răzvan Răzvan
    Ma bucur foarte tare pt Dan Bittmam ,este un om placut si profesionist!

Trimite un comentariu

sus