Skip to main content

EXCLUSIV. George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani

 
EXCLUSIV. George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani

UPDATE. La scurt timp după materialul publicat de Paginademedia.ro, Pro TV menţionează, într-un material publicat pe site-ul ŞtirileProTV, că emisiunea iLikeIT "va continua într-un alt format, cu alt prezentator".

Publicitate

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Plecare importantă din Pro TV. George Buhnici, realizatorul emisiunii iLikeIT, părăseşte postul de televiziune după 15 ani.

Potrivit informaţiilor Paginademedia, pleacă nu numai George Buhnici, ci şi Marian Andrei, coprezentatorul emisiunii iLikeIT.

Conform aceloraşi surse, Marian Andrei va prelua managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de George Buhnici.

CARTE DE VIZITĂ. George Buhnici a lucrat în Pro TV 15 ani. A venit în Pro TV de la Antena 1, unde realiza investigaţii jurnalistice cu camera ascunsă.

Iniţial, George Buhnici a fost reporter la Ştirile Pro TV. La scurt timp de la venirea în Pro TV, ajunge în atenţia publică în urma unui incident în Bulgaria, în timpul unei documentări.

Plecat să facă un material cu camera ascunsă în zona de magazine Duty Free de la Ruse, este reţinut de bulgari. Timp de trei săptămâni, a fost ţinut în Bulgaria, pentru anchetă, dar a avut câştig de cauză.

În 2011, a pornit pe Pro TV proiectul iLikeIT, focusat pe tehnologie. Emisiunea se difuza sâmbăta, de la 10.00 la 10.30. Totodată, era pe post de luni până vineri, timp de câteva minute, sub forma unei pastile la Ştirile Pro TV de dimineaţă.

George Buhnici a dezvoltat şi proiectul personal Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar şi hub pentru creatorii de conţinut.

Anul acesta, a lansat site-ul de home design casebune.ro

Jurnalistul scrie şi pe blogul personal, Buhnici.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, George Buhnici nu a comentat informaţiile Paginademedia.ro.

"Voi reveni cu detalii după anunţul oficial al Pro TV", a declarat, scurt, George Buhnici, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paleologu Paleologu
    Bafta
  • dana dana
    pacat
  • mile mile
    Pleaca oamenii de la pro....pleaca la mai bine.....se scufunda corabia......nasol.
    Cu postacii oare ce se intampla? Dorule nu vii mai bine la noi in echipa? ne-ar prinde bine un *** profesionist ca tine.
  • Dan Pană Anderson Dan Pana-Anderson Dan Pană Anderson Dan Pana-Anderson
    Dacă George pleacă din PRO cu conștiința împăcată, foarte bine. Dar, eu cred că aici s-a implinit ca om, din toate punctele de vedere. Dacă a dat inapoi cel putin cat a primit, foarte bine !
  • Șerban Șerban
    Mile, ești prost. Măcar Pro TV au emisiune despre tehnologie. Nu bălăcăreală și gesturi indecente. Așa că, *** și învață virgulele.
  • Maximilian Maximilian
    Succes lui George Buhnici în cariera sa de antreprenor!
  • D D
    "milica", "MasterChef" la ce ora incepe ? La ora 22:30, e si normal sa tina pana la ora 23:30.
    A zis bine "marian" ca "antenuta se duce pana la miezul nopti". Nu scriai tu pe aici ca de ce "Pro TV" lungeste "Vocea Romaniei" ? Mai mult lungeste "Antena 1". "Vocea" tine 3 ore (20:30-23:30). "Chefii" tai de la 20:00-23:30 (chiar si pe la ora 23:45 s-a terminat). Cine lungeste mai mult ?
  • D D
    "milica", si "MasterChef" la ce ora incepe ? Daca emisiunea incepe la ora 22:30, e si normal sa se termine la 23:30.
    A zis bine "marian" ca "antenuta se duce pana la miezul nopti". Vezi pe site-ul "a1" pe stirea cu audientele de luni: "În intervalul orar în care a fost difuzată, 19.59-23.42". Nu scriai tu pe aici ca "Pro TV" lungeste "Vocea Romaniei" ? Dar emisiunea incepe la 20:30 si tine pana la 23:30 (hai 23:40); 3 ore. Dar "Chefii" tai ? Luni a tinut 3 ore si 42 de minute ? Cine lungeste mai mult ?
  • mile mile
    te oftici , pune si tu puna la miezul noptii, masterchef la ce ora se termina
  • marian marian
    Ma bucur d-le Petrisoe ca ii mai moderati pe cei doi , aici se discuta altceva , pacat ca pleaca dar poate a gasit alt job mai bun .
  • marian marian
    Lolek si cu Bolek aici se discuta altceva , voi sunteti cu capul in antena , antenuta castiga mai mult deoarece se duce pana la miezul nopti , doar sa se razbune pe pro altfel ar fi la egalitate sau un plus pentru una sau alta , la inceput a mers pana la 23 00 si nu avea un procent pre mare , asa ca se duc pana la ora 24 00,
  • Petrișor Obae Petrișor Obae
    @Pro TV a publicat știrea după ce Paginademedia.ro a publicat materialul. Am adăugat fraza ulterior. O vom pune la UPDATE, să fie mai clar.
  • milos pagubos milos pagubos
    revin cu un comentariu valabil indiferent de ce se posteaza pe site:) Poate totusi se sesizeaza cineva de la pagina de media:
    ***. Si paginademedia vad ca încurajează nemunca tot publicând frustrari “ moderate". Jenant pt un site care se vrea de profil sa creadă ca troli anonimi inseamna ceva pt trafic
  • v v
    Foarte bine! Cine vrea conținut de calitate despre IT se poate uita pe Youtube la ZonaIT.
  • Alexandru Gurgu aka INSOMNIACUL Alexandru Gurgu aka INSOMNIACUL
    Pacat. El si Cabral era singurii ce tinea Pro TV in picioare. Sa speram ca Radu Neagu va prezenta iLikeIT :))

Trimite un comentariu

sus