Skip to main content

Gabriela Cristea, din nou pe TV după concediul de maternitate. Emisiune la Antena Stars cu „şase băieţi şi şase fete într-o casă”

 
Gabriela Cristea, din nou pe TV după concediul de maternitate. Emisiune la Antena Stars cu „şase băieţi şi şase fete într-o casă”

Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars, la revenirea din concediul de maternitate. Se va întâmpla de săptămâna viitoare, din 21 octombrie, de la ora 18:45.

Publicitate

Emisiunea se va numi „Like a Star”. Este vorba de un nou format în care şase fete şi şase băieţi vor locui împreună, într-o casă.

Scopul lor în casă? Atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe Instagram, anunţă reprezentanţii postului TV.

Producţia va fi difuzată de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00. Va fi la TV şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, într-o gală.

Despre format. Zilnic, în casa Like a star, cei 12 concurenţi vor trebui să pregăteascã un moment video care să îi pună cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul căruia să îşi atingă scopul: să atragă simpatia publicului şi, implicit, un număr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram.

La sfârşitul fiecărei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de gală, se va nominaliza un star al săptămânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul săptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casă timp de o săptămână. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia să intre în casă, astfel că în toatã perioada difuzării castingul rămâne deschis.

Gabriela Cristea, despre noua emisiune:

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră.

Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătitã 100% să revin pe piaţa media.

Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme!

Va fi un experiment social interesant!”

Înainte de concediul de maternitate, Gabriela Cristea prezenta o emisiune matrimonială la Antena Stars - Te iubesc de nu te vezi.

Reamintim că Gabriela Cristea s-a mutat la Antena Stars de la Kanal D, după o relaţie de 10 ani cu postul Dogan. Ultima emisiune pe care Gabriela Cristea a prezentat-o la Kanal D s-a numit Te vreau lângă mine.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • dana dana
  abea astept
 • didi didi
  ce frumoasa era tipa asta pe vremuri... acum arata ca o mamaita...
 • Ballu Mariana Ballu Mariana
  INCERCATI SA IMITATI KANAL D , DAR VA SPUN DIN START , SLABE SPERANTE !!
 • mariano mon amour mariano mon amour
  "Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră."

  Prefer sa cred ca oamenii realizeaza cat de grav este ceea ce se intampla, mai ales Gabriela Criste, mama a doua fete.
 • Iulian Iulian
  ALTA PORCARIE!!!

Trimite un comentariu

sus