Skip to main content

Antena Stars a anunțat noul format pe care îl va prezenta Gabriela Cristea. Au început preselecțiile

 
Antena Stars a anunțat noul format pe care îl va prezenta Gabriela Cristea. Au început preselecțiile

Te iubesc de nu te vezi va fi noua emisiunea pe care o va prezenta Gabriela Cristea la Antena Stars. Emisiunea va fi difuzată de luni până sâmbătă.

Show-ul este conceput după formatul unui dating-show. Cu alte cuvinte va fi o emisiune în care participanții vin singuri și pleacă în cuplu.

Antena Stars a anunțat deja preselecțiile.

Publicitate

Gabriela Cristea:

"Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori”

Reamintim că Gabriela Cristea s-a mutat la Antena Stars de la Kanal D în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Te vreau lângă mine este ultima emisiune pe care Gabriela Cristea a prezentat-o la Kanal D.

Mai multe detalii despre parcursul său în televiziune, AICI.

Mai multe detalii despre preselecții, pe pagina de Facebook a emisunii.


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Gabriela nu este adusa pe Antena pentru ca din toamna revine Mireasa pentru fiul meu pe intervalele 11-13 si 14-16, cu Mirela Vaida. Iar din toamna Gabriela o sa aiba emisiunea de la 16:00 pe Stars, dupa terminarea Miresei.
  • Andra toate sunt niste facaturi , asa ca nu mai bate campi , singurul show a fost gospodar fara pereche , , toate de la antenuta ta care prezinta prostia in buna regula sunt mascarade si facaturi
  • Antena 1 nu a avut emisiuni matrimoniale care sa fie facaturi bai geo jeo.La Kanal D se stie ca Te vreau langa mine e facatura pentru ca au fost concurenti care au plecat de acolo si au recunoscut sa nu mai zic de "Ma insoara mama" de pe Pro*** dar de "Mireasa pentru fiul meu", " 2k1" sau "Totul Pentru Dragoste" nu a zis nimeni [email protected] da ai dreptate aia de la ora 11 sunt o umplutura care nu are ce cauta pe un post cu audienta maricica ca Antena, mai degraba ar merge la Antena Stars.
  • Probabil o sa fie o facatura, la fel ca Te vreau lângă mine ori ca multe formate care rulează / au rulat la Antene ori la Kanal D. Poate isi mai aduce cineva aminte de ”reality-show-ul” Marei Bănică scos de pe post după câteva ediții de pomină.
  • eu i-as fi zburat pe mascaricii aia de la ora 11 de pe Antena 1 "Prietenii de la 11" si as fi adus-o pe Gabriela Cristea la Antena 1 pe acel interval
    Antena Stars e mai mult o televiziune de mana a doua iar Gabriela Cristea merita cu mult mai mult...
  • Ar trebui sa fie ușor sa ia publicul de la Kanal D. Depinde și de buget. :)) e bine ca postul kanal d încearcă sa își întinerească tinuta, dar nu e bine ca își lase vedetele care au popularizat anumite emisiuni sa plece la concurenta. Sa zicem ca Antena Stars nu e Antena 1, dar nu se știe.

Trimite un comentariu