Skip to main content

Radio Impuls, stația radio Kanal D, va avea matinal. La butoane, un fost om de la Pro FM și un fost realizator Gold FM și Radio 21

 
Radio Impuls, stația radio Kanal D, va avea matinal. La butoane, un fost om de la Pro FM și un fost realizator Gold FM și Radio 21
Matinalii Orlando Ivan și Radu Tibulca

Radio Impuls, postul de radio deținut de Kanal D, va avea emisiune de dimineață. Sub titlul „Scularea”, matinalul se va auzi în FM de luni, 28 octombrie, de la ora 7:00. 

Va fi realizat de două nume cu experință în radioul românesc: Radu Țibulcă, care a fost până în primăvara la Pro FM, și de Orlando Ivan, fost realizator de matinale Gold FM sau Radio 21. 

Publicitate

Țibulcă, despre noul rol în matinalul Radio Impuls:

„Va fi un program ce va pune zambetul pe buze celor care ne asculta dimineata. Cu Orlando am multe in comun, ne cunoastem de putin timp, dar rezonam bine unul cu celalalt. Vom fi incisivi cand va fi nevoie, dar vom empatiza cu problemele ascultatorilor atunci cand va fi cazul. Vom incerca sa le transmitem celor care ne asculta emotiile pe care noi le traim si, in acelasi timp, sa reprezentam vocea pe care ei au nevoie sa o auda.”

Radu Țibulcă a făcut parte din echipa matinalului de la Pro FM - Dimineața Blană, alături de Sebastian Coțofană și Ramona Dumitrescu, din 2018 până în primele luni ale acestui an. 

Este unul dintre membrii trupei „3 Chestii”, care va performa și în serialul de comedie „Moldovenii”, la Kanal D. Țibulcă va juca rolul primarului din satul în care se desfasoara acțiunea producției. 

Orlando Ivan s-a ocupat de mai multe producții de diminața din FM-ul românesc, dar are și experiență în TV.

A fost prezentator al Matinalului „Fabrica Dementa", la Radio 21. La același post de radio, în perioada 2012-2014, a fost prezentator în echipa „Matinalii 21" și „Patrula 21".

Din 2017 până în 2019, Orlando Ivan a prezentat Matinalul Gold FM.

Nu stat departe nici de lumea televiziunii. A facut parte din proiectul Serviciul Roman de Comedie, la Pro TV, în perioada 2011-1012. Apoi, a fost cooptat in echipa Cronica Cârcotașilor, la Prima TV, din 2014 până în 2019.

În 2013, a fost implicat și în emisiunea „Roata Norocului”, la Kanal D. 

Orlando Ivan, despre noul proiect și relația cu colegul său:

„Va fi o experienta nebuna, haioasa, relaxanta, diferita fata de ceea ce ati mai ascultat pana acum! Radu Tibulca, colegul meu de matinal, e un tip jovial, inteligent si in mod sigur ne vom completa si va fi o placere sa va facem diminetile mai frumoase!”

Reamintim că frecvențele Radio Impuls au fost preluate de Dogan Media, compania care deține Kanal D, în martie 2019. Postul se aude în zece orașe, înclusiv Bucureștiul. Celelalte sunt: Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

Pe lângă matinalul „Scularea!”,în grila postului Radio Impuls, se mai regăsesc programe ca: „Morning Latte” (Alexandra Enasoaie), „Uzina de Dume“ (Stefan Coroian și Mihai Nicoara), „Hit Break” (Cosmin Dimancescu), „Bara la Bara” (Mihai Hinda) si „Party Zone” (Even Steven).

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu