Skip to main content

Radio Impuls, staţia radio Kanal D, va avea matinal. La butoane, un fost om de la Pro FM şi un fost realizator Gold FM şi Radio 21

 
Matinalii Orlando Ivan şi Radu Tibulca
Matinalii Orlando Ivan şi Radu Tibulca

Radio Impuls, postul de radio deţinut de Kanal D, va avea emisiune de dimineaţă. Sub titlul „Scularea”, matinalul se va auzi în FM de luni, 28 octombrie, de la ora 7:00.

Publicitate

Va fi realizat de două nume cu experinţă în radioul românesc: Radu Ţibulcă, care a fost până în primăvara la Pro FM, şi de Orlando Ivan, fost realizator de matinale Gold FM sau Radio 21.

Ţibulcă, despre noul rol în matinalul Radio Impuls:

„Va fi un program ce va pune zambetul pe buze celor care ne asculta dimineata. Cu Orlando am multe in comun, ne cunoastem de putin timp, dar rezonam bine unul cu celalalt. Vom fi incisivi cand va fi nevoie, dar vom empatiza cu problemele ascultatorilor atunci cand va fi cazul. Vom incerca sa le transmitem celor care ne asculta emotiile pe care noi le traim si, in acelasi timp, sa reprezentam vocea pe care ei au nevoie sa o auda.”

Radu Ţibulcă a făcut parte din echipa matinalului de la Pro FM - Dimineaţa Blană, alături de Sebastian Coţofană şi Ramona Dumitrescu, din 2018 până în primele luni ale acestui an.

Este unul dintre membrii trupei „3 Chestii”, care va performa şi în serialul de comedie „Moldovenii”, la Kanal D. Ţibulcă va juca rolul primarului din satul în care se desfasoara acţiunea producţiei.

Orlando Ivan s-a ocupat de mai multe producţii de diminaţa din FM-ul românesc, dar are şi experienţă în TV.

A fost prezentator al Matinalului „Fabrica Dementa", la Radio 21. La acelaşi post de radio, în perioada 2012-2014, a fost prezentator în echipa „Matinalii 21" şi „Patrula 21".

Din 2017 până în 2019, Orlando Ivan a prezentat Matinalul Gold FM.

Nu stat departe nici de lumea televiziunii. A facut parte din proiectul Serviciul Roman de Comedie, la Pro TV, în perioada 2011-1012. Apoi, a fost cooptat in echipa Cronica Cârcotaşilor, la Prima TV, din 2014 până în 2019.

În 2013, a fost implicat şi în emisiunea „Roata Norocului”, la Kanal D.

Orlando Ivan, despre noul proiect şi relaţia cu colegul său:

„Va fi o experienta nebuna, haioasa, relaxanta, diferita fata de ceea ce ati mai ascultat pana acum! Radu Tibulca, colegul meu de matinal, e un tip jovial, inteligent si in mod sigur ne vom completa si va fi o placere sa va facem diminetile mai frumoase!”

Reamintim că frecvenţele Radio Impuls au fost preluate de Dogan Media, compania care deţine Kanal D, în martie 2019. Postul se aude în zece oraşe, înclusiv Bucureştiul. Celelalte sunt: Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

Pe lângă matinalul „Scularea!”,în grila postului Radio Impuls, se mai regăsesc programe ca: „Morning Latte” (Alexandra Enasoaie), „Uzina de Dume“ (Stefan Coroian şi Mihai Nicoara), „Hit Break” (Cosmin Dimancescu), „Bara la Bara” (Mihai Hinda) si „Party Zone” (Even Steven).

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gheorhe Gheorhe
    “Va avea matinal” de parca pana acum n-a avut
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Cel puțin matinalul s-a mutat la București!
    Celelalte emisiuni sunt emise de la Cluj?
  • geo geo
    Te ia cu rasul numai cand te uiti la mutrele lor.
  • scubisor scubisor
    cu uzina de dume ce se intampla?
    Mishu si Stefan sunt mult peste ce e acum in matinalele radiourilor comerciale

Trimite un comentariu

sus