Skip to main content

VIDEO. Câștigătoare iUmor, mini-serie online pentru Regina Maria

 
VIDEO. Câștigătoare iUmor, mini-serie online pentru Regina Maria

Maria Popovici de la iUmor, vedetă într-o miniserie online pentru Regina Maria. Rețeaua de sănătate a ales să explice folosirea abonamentului la serviciile medicale, cu ajutorul unor momente de umor.

Proiectul este un manual de utilizare a abonamentului, realizat sub forma unui serial online în 8 episoade, prezentate sub numele „Ce este și ce nu este abonamentul”. 

Publicitate

„Cu toate că este utilizat pe scară largă de angajații din țara noastră, experiența acestor ani a arătat că abonamentul este un produs insuficient explicat până în acest moment, particularitățile sale nefiind pe deplin înțelese de către utilizatori”, spun creatorii campaniei, în anunțul de presă.

Campania a fost realizată de agenția McCann PR, iar partea de media a fost asigurată de Media-tique

Claudiu Dobriță, Creative Director McCann PR:

„Umorul e cel mai bun tratament. Iar exercițiul de a explica ce conține și ce nu conține schema complexă a unui abonament medical e o treabă serioasă, pe care am decis că e cel mai sănătos să o tratăm cu pastile video.

Am scris cele 8 episoade cu Maria în minte de la început, pentru că, trecând prin tot noianul de neînțelegeri și confuzii legate de ce este și ce nu este abonamentul medical, ni s-a părut că găsim acolo material pur de stand-up comedy. Diagnosticul or să îl pună cei care se uită, evident. Mulțumim clientului pentru deschiderea și curajul de a aborda un asemenea format alături de noi.”

Greta Redeleanu, Marketing Director Rețeaua de sănătate Regina Maria:

„Am lansat acest serial tutorial într-un demers de transparentizare completă a comunicării cu abonații noștri. Abonamentul medical este beneficiul preferat deja de marile companii și câștigă teren și pe segmentul IMM și startup. Însă ne-am dat seama că abonații nu știu cu adevărat care sunt beneficiile, dar și limitările acestui produs.

Așa că am ales să vorbim deschis despre abonamente – cu bune și cu rele; să răspundem onest celor mai frecvente întrebări și nemulțumiri venite din partea abonaților si să demontăm miturile care au luat naștere în jurul acestor produse de-a lungul timpului. Am colaborat cu Maria Popovici în acest proiect pentru că ne-am dorit să facem un subiect arid și tehnic puțin mai prietenos, mai clar și, de ce nu, plăcut de urmărit.”

Serialul este integral pe canalul de YouTube Regina Maria

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu