Skip to main content

DATABASE. Manpres, firmă de distribuţie de presă, a lansat catalogul cu oferte pentru anul viitor. Financial Times, The Economist sau Ziarul Financiar, cele mai vândute ziare

 
DATABASE. Manpres, firmă de distribuţie de presă, a lansat catalogul cu oferte pentru anul viitor. Financial Times, The Economist sau Ziarul Financiar, cele mai vândute ziare

DATABASE. Manpres, companie care se ocupă cu cu distribuţia de presă, şi-a lansat catalogul tipărit pentru anul 2020. Conţine oferte şi preţuri pentru abonamentele de anul viitor, la ziare şi reviste româneşti şi internaţionale.

Publicitate

Catalogul se tipareste de două ori pe an, în luna iunie si în noiembrie. Acesta poate fi solicitat gratuit la adresa [email protected].

Câteva detalii despre Manpres, prezentate în catalogul pentru anul 2020:

Cea mai vândută publicaţie din România, prin Manpres, este Ziarul Financiar, urmat de Business Magazin, Adevărul, Jurnalul National, România Liberă, Monitorul Oficial, Tribuna Economică, Biz, Capital sau Business Review.

Cele mai vândute publicaţii prin Manpres sunt cele economice internaţionale. Vorbim despre nume din Marea Britanie, ca Financial Times şi The Economist. De asemea, se vinde bine şi publicaţia The New York Times.

Manpres pune la dispoziţie o gamă de peste 200.000 de ziare, reviste ştiinţifice, româneşti şi străine din Franţa, Anglia, Germania, Italia, SUA, China, Japonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Letonia sau Estonia.

Compania aduce şi un serviciu nou în România: Deţine licenţa exclusivă de a tipări şi distribui, în ţara noastră, peste 7.000 de ziare cotidiene din 95 de ţări şi în 52 de limbi.

Publicaţiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru faţă/verso. Publicaţiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial şi grafic.

Imaginea este exact cea a publicaţiei originale, aşa cum apare ea în format tipărit.

Mihai Manea, director general Manpres, despre catalogul pe anul viitor:

„Este un element foarte important pentru identitatea si brandul MANPRES, al modului de relationare dintre MANPRRES si abonatii sai. Am ajuns la al paisprezecelea an consecutiv sa tiparim acest catalog, el devenind astfel cel mai important element de relationare cu abonatii nostri.

In catalog gasiti preturile de abonament la peste 1.300 de ziare si reviste romanesti si internationale din domeniile achizitii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto sau IT”.

Avantajele abonamentelor prin Manpres Distribution

  • Preţul unui abonament este mai mic cu 40% faţă de preţul unei publicaţii la chioşc.
  • Publicaţiile sunt primite la orele indicate de clienţi, ele fiind livrate de fiecare dată într-un pachet cu un ambalaj protector sigilat, însoţite de avize de expediţie, personalizate cu numele şi adresa clientului.
  • Modificări în structura comencilor făcute de clienţă pe durata derulării acestora.
  • Livrările pot fi făcute inclusiv pe timpul nopţii , de la miezul nopţii.

Modalităţi de abonare

Clienţii de pot abona pe site-ul manpres.ro, pe mail - [email protected], la sediul firmei - Piaţa Presei Libere (nr. 1, Parter, Corp C, Cam. 14, Sector 1, Bucureşti) sau la telefon - 0732 409 638

Cum livrează Manpres

Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare şi prin agenţii de abonamente. Manpres face ca abonatul să aibă publicaţiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineaţa.

Una dintre ofertele de abonament pentru anul 2020

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus