Skip to main content

DATABASE. Ogilvy și Asociația Dăruiește Viață, premii pentru campania cu Esca, Smiley, Tudor Chirilă și Gabriel Liiceanu. "Viața atârnă de un fir de păr"

 
DATABASE. Ogilvy și Asociația Dăruiește Viață, premii pentru campania cu Esca, Smiley, Tudor Chirilă și Gabriel Liiceanu. "Viața atârnă de un fir de păr"

Paginademedia.ro DATABASE. Agenția Ogilvy România și Asociația Dăruiește Viață au fost premiate pentru campania „Viața atârnă de un fir de păr”.

Aur, Argint și un premiu special – PR Innovator of the Year - sunt cele trei premii acordate de juriul celei mai importante competiții de PR din România, în cadrul Galei PR Award.

Publicitate

Pornind de la un insight foarte simplu, campania Viata atarna de un fir de par și-a propus să atragă atenția asupra unei realități crude și concrete: viața copiilor bolnavi de cancer din România atârnă de un fir de păr.

Obiectivul campaniei a fost să sprijine procesul de donații pentru construirea primului spital dedicat copiilor afectați de această boală.

Proiectul este inițiativa Asociației Dăruiește Viață și reprezintă unul dintre cele mai îndraznețe proiecte din România ultimilor 30 de ani, o premieră în spațiul public și un exemplu de mobilizare a societății civile.

Campania, premiata și în cadrul Galei Effie din acest an, a adus împreună personalități marcante din spațiul public românesc: Andreea Esca, Paula Herlo, Alex Dima, Gabriel Liiceanu, Tudor Chirilă, Marius Manole, Smiley, Pavel Bartoș, Florin Busuioc.

VIDEO. Viața atârnă de un fir de păr

Continuați să donați!

#NoiFacemUnSpital

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu