Skip to main content

Decolteul Loredanei, din emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, reclamat la CNA

 
Decolteul Loredanei, din emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, reclamat la CNA

Loredana „merge” cu decolteul la CNA. Emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, difuzată luni, 3 noiembrie, cu Loredana invitată, a fost reclamată la CNA.

Publicitate

Motivul? Ţinuta total nepotrivită pe care vedeta a afişat-o la matinal, la ore accesibile minorilor.

Emisiunea urmează să fie analizată de CNA în şedinţele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare.

Loredana a fost invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, alături de Călin Goia de la Voltaj, pentru a promova un nou videoclip.

A fost o ediţie în care până şi asistentele din platoul emisiunii erau mai îmbrăcate decât Loredana.

După o primă parte în care cadrele au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ţinuta artistei, postul de televiziune Antena 1 a ales alte variante de cadre, prim-planuri care evitau imaginile cu decolteul Loredanei.

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vai vouă corazome că nu va rămâne piatra pe piatra din tine a spus Mântuitorul despre prăbușirea antihriștilor Loredana Elena Udrea etc.
  • Vaaai, cata pudibonderie, parca n-ati mai vazut un decolteu in viata voastra, va inflamati ca probabil n-ati avut o niciodata femeie atat de buna, nu? :))) A sunat evul mediu si va cheama de urgenta inapoi!
  • Care-i problema? E o emisiune de relaxare, distracție și informare. Loredana ne-a informat că în continuare arata f bine. Iar noi ne-am bucurat și am apreciat ceva frumos.. lejer, de vara. :)
  • Dar emisiunea nu are producator, nu are regizor de emisie?! Dormeau pe ei, de ce au dat asemenea cadre (dimineata)? Profesionalism zero la antene...
  • Scandalos! Rusine! Nu credeam! aaaa doar pozele astea le aveti? E clipul pe iutub?
  • Ce a ajuns si această emisiune matinală!
    Despre Loredana? Ce va mirați? Nu stiti cu ce se ocupa in tinerete prin Italia?
  • Merita pe deplin amenda...este injositor...cum poate ajunge o vedeta sa se prezinte. Pai este vantareata sau face filme pentru adulti in direct???...Din pacate Loredana, desi are o voce buna, a decazut mult in ultimul timp ca si imagine. Sper ca totusi va fi doar un episod de trista amintire...si cat se poate de singular

Trimite un comentariu

sus