Skip to main content

Decolteul Loredanei, din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, reclamat la CNA

 
Decolteul Loredanei, din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, reclamat la CNA

Loredana „merge” cu decolteul la CNA. Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, difuzată luni, 3 noiembrie, cu Loredana invitată, a fost reclamată la CNA. 

Publicitate

Motivul? Ținuta total nepotrivită pe care vedeta a afișat-o la matinal, la ore accesibile minorilor. 

Emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare. 

Loredana a fost invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Călin Goia de la Voltaj, pentru a promova un nou videoclip. 

A fost o ediție în care până și asistentele din platoul emisiunii erau mai îmbrăcate decât Loredana.

După o primă parte în care cadrele au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ținuta artistei, postul de televiziune Antena 1 a ales alte variante de cadre, prim-planuri care evitau imaginile cu decolteul Loredanei.

GALERIE FOTO. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • vai vouă corazome că nu va rămâne piatra pe piatra din tine a spus Mântuitorul despre prăbușirea antihriștilor Loredana Elena Udrea etc.
  • Vaaai, cata pudibonderie, parca n-ati mai vazut un decolteu in viata voastra, va inflamati ca probabil n-ati avut o niciodata femeie atat de buna, nu? :))) A sunat evul mediu si va cheama de urgenta inapoi!
  • Care-i problema? E o emisiune de relaxare, distracție și informare. Loredana ne-a informat că în continuare arata f bine. Iar noi ne-am bucurat și am apreciat ceva frumos.. lejer, de vara. :)
  • Dar emisiunea nu are producator, nu are regizor de emisie?! Dormeau pe ei, de ce au dat asemenea cadre (dimineata)? Profesionalism zero la antene...
  • Ce a ajuns si această emisiune matinală!
    Despre Loredana? Ce va mirați? Nu stiti cu ce se ocupa in tinerete prin Italia?
  • Merita pe deplin amenda...este injositor...cum poate ajunge o vedeta sa se prezinte. Pai este vantareata sau face filme pentru adulti in direct???...Din pacate Loredana, desi are o voce buna, a decazut mult in ultimul timp ca si imagine. Sper ca totusi va fi doar un episod de trista amintire...si cat se poate de singular

Trimite un comentariu