Skip to main content

Gazeta Sporturilor, blocaj din partea Federaţiei de Fotbal. Oficialii FRF nu răspund întrebărilor puse de reporterii GSP la conferinţe de presă

 
Gazeta Sporturilor, blocaj din partea Federaţiei de Fotbal. Oficialii FRF nu răspund întrebărilor puse de reporterii GSP la conferinţe de presă

Blocadă contra GSP. Federaţia Română de Fotbal nu mai răspunde întrebărilor puse de reporterii Gazetei Sporturilor la conferinţele de presă. Ieri, la prezentarea oficială a noului selecţioner Mirel Rădoi, întrebările GSP au fost ocolite de oficialii FRF.

Publicitate

Casa Fotbalului, condusă de Răzvan Burleanu, invocă „atacuri repetate” din partea jurnaliştilor Gazetei, scrie reporterul Răzvan Luţac pe Facebook.

Jurnalistul mai subliniază că oficialii federaţiei nu răspund întrebărilor din conferinţele de presă. Vine şi cu două exemple, de la două conferinţe de presă diferite, în care jurnaliştii ziarului nu au fost băgaţi în seamă.

La conferinţa de presă în care a fost prezentat Rădoi a participat şi Marius Mărgărit, reporter special al GSP. Jurnalistul a pus două întrebări, iar răspunsul i-a fost refuzat de un oficial al FRF, Gabriel Berceanu, scrie site-ul Gazetei.

Din monitorizarea Paginademedia.ro, pe înregistrarea conferinţei de presă se aude cum cineva încearcă să pună o întrebare, iar unul dintre oficialii FRF îl opreşte (la minutul 30:00):

„Marius, e o rugăminte civilizată. Hai te rog frumos să continuăm în regulile acestei conferinţe de presă.

Este logic să accepţi faptul că nu vei primi răspunsuri atâta vreme cât atitudinea Gazetei Sporturilor faţă de tot ce înseamnă FRF, inclusiv echipele naţionale, este una jignitoare nu poţi să vii în casa noastră şi să aştepţi ceva”, spune acesta din urmă.

Încă de acum două luni, forul fotbalistic a anunţat că întrerupe orice comunicare cu ziarul din portofoliul Ringier.

„Din paginile Gazetei Sporturilor au ieşit la iveală răfuieli personale şi o preocupare în a căuta nod în papură la orice acţiune a FRF. Ştirile false şi niciodată retractate, atacurile repetate la adresa selecţionerului (n.r. - Cosmin Contra), vendetele redactorilor împotriva unor tricolori care nu răspund propunerilor insidioase ale GSP şi culminând cu retorica absurdă care dorea să anuleze bucuria a 30 de mii de copii veniţi pe Arena Naţională, toate acestea sunt, de fapt, dovezi ale unor excese publicistice care nu mai au nicio legătură cu critica”, scria atunci un comunicat de presă al FRF.

VIDEO GSP. Conferinţă de presă Mirel Rădoi, noul selecţioner al României

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus