Skip to main content

LIVE. Lansare de carte în direct la Interviurile Paginademedia. Publicitarul Florin Dumitrescu şi "Publi-Cetatea"

 
LIVE. Lansare de carte în direct la Interviurile Paginademedia. Publicitarul Florin Dumitrescu şi "Publi-Cetatea"

Lansare de carte inedită, la Interviurile Paginademedia. Publicitarul Florin Dumitrescu vine la Interviurile Paginademedia.ro pentru a-şi lansa ultimul volum: Publi-Cetatea. Branduri de Poveste.

Publicitate

O discuţie despre publicitatea de acum, despre cum s-a schimbat felul de a face reclame în ultimii 20 de ani, dar şi despre campaniile la care a lucrat.

Şi, evident, despre volumul pe care îl lansează în premieră la Interviurile Paginademedia şi, o zi după, la Târgul de Carte Gaudeamus.

Florin Dumitrescu va fi în direct din Studioul Paginademedia.ro miercuri, 20 noiembrie, de la ora 14.00.

Aveţi întrebări?

După Retorica sloganului, manual de copywriting în limba română, Florin Dumitrescu lansează Publi-Cetatea. Branduri de poveste, o carte dedicată unui public mai larg, alcătuită dintr-o serie de articole şi eseuri care urmăresc rolul jucat de publicitate în viaţa socială (în „Cetate”) în decursul ultimilor treizeci de ani.

Înainte de a deveni doctor în socio-antropologie, Florin a lucrat peste douăzeci de ani în advertising, branding şi marketing de media.

A lucrat pentru branduri precum Connex sau Untdelemn de la bunica. A făcut copywriting pentru produse media.

În paralel, însă, a fost unul dintre primii jurnalişti specializaţi în media şi publicitate de la noi. Vreme de câţiva ani, a fost colegul de redacţie al lui Petrişor Obae, la publicaţia AdMaker (ulterior Advertising Maker).

Această dublă ipostază de insider şi observator extern i-a permis lui Florin să cunoască piaţa de publicitate, comunitatea de marketing şi advertising de la noi, şi să facă observaţii pline de miez.

O selecţie updatată a acestora se regăseşte în Publi-Cetatea, noua apariţie a editurii Integral, care marchează, cu această ocazie, o inovaţie la nivelul lecturii şi receptării informaţiei: cartea-hipertext! Cum adică?

Despre aceasta şi despre multe altele - vom afla miercuri de la ora 14:00, când îl avem invitat pe Florin Dumitrescu la Interviurile Paginademedia!

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus