Skip to main content

Plecare de la vârful Digi24. Unde se duce producătorul general al stației, unul dintre cei mai vechi oameni

 
Plecare de la vârful Digi24. Unde se duce producătorul general al stației, unul dintre cei mai vechi oameni

Plecare la vârful Digi24. Stația de știri rămâne fără unul dintre cei mai vechi oameni. Este vorba de Radu Maxim, care lucrează la Digi 24 încă de la începutul stației, în 2011.

Publicitate

În ultima perioadă, Maxim a fost producător general al Digi 24 (poziție pe care a fost numit în urmă cu o lună și jumătate). 

Din informațiile Paginademedia.ro, Radu Maxim pleacă la Observatorul Antenei 1. De altfel, Maxim a mai lucrat în Intact timp de 16 ani, înainte de Digi24 (a fost, printre altele, EOD - Editor of the Day Antena 1 și Antena 3). 

Contactat de Paginademedia.ro, Radu Maxim nu a comentat informația. 

Carte de vizită. Radu Maxim s-a angajat la Digi24 în primăvara anului 2011, având rol de editor, potrivit profilului său de LindeIn

Înainte de Digi24, a mai lucrat la Romantic FM (1995-2004), Antena 1 (2004-2005), Antena 3 (2005-2011), potrivit aceleiași surse. 

Schimbări la vârful Digi în această toamnă

Până în luna martie a acestui an, rolul de producător general al Digi 24și apoi producător executiv a fost deținut de Bebe Nicola, plecat între timp la Prima TV. 

După plecarea lui Nicola, atribuțiile sale au fost preluate de Dana Ichim. Ea a fost producător general până în această toamnă. 

Reamintim că de la începutul lunii octombrie Dumitru Rahău a preluat coducerea editorială a stației, din poziția de redactor șef, în locul Cristinei Airabedian.

Tot de atunci, Rahău a intrat și în boardul de conducere al Digi 24, alături de Mihai Dinei, Anca Mireanu și Cosmin Prelipceanu.

Totodată, Marius Tian ocupă funcția de redactor șef adjunct la Digi24. 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Deci nu rezista nimeni mai mult de o luna si jumatate la Digi? Cine vrea sa intre in acest post, nu ar fi rau să-și facă analizele mai des.
  • Numai nume grele, unul si unul baieti de Sistem. N-au făcut o beta in viața lor, vreun reportaj, n-au rezolvat vreo filmare. Dar sunt rotiti pe pozitii de la 5.000 de euro in sus. Trăiască mediocritatea!
  • Sa mearga s-o dea pe Ada Badea afara. Ce ma-sa cauta o mazarista la observator. Nu ca observatorul ar fi si impartial. Dar despre experienta, intre cei doi nici nu se pune problema unei comoaratii. O striveste ca pe o lacusta (care este). Ah, poate il da cineva afara si pe iubitul ei de la site. Alin nu stiu cum. Tinerelul care abia acum invata limba romana. Sigur nu de la Adela.

Trimite un comentariu