Skip to main content

Realitatea Plus va intra oficial și la Telekom. Sancțiuni pentru cabliștii care au introdus în grile Realitatea Plus fără acord

 
Realitatea Plus va intra oficial și la Telekom. Sancțiuni pentru cabliștii care au introdus în grile Realitatea Plus fără acord

Compania Telekom a primit astăzi acordul CNA pentru introducerea în grilă a postului Realitatea Plus. Cel mai probabil, televiziunea va intra în grila cablistului tot astăzi. 

Publicitate

Totodată, forul audiovizual a decis să sancționeze cu somații publice companiile de cablu care s-au grăbit să introducă Realitatea Plus în grilă, fără a avea acordul din partea CNA (așa cum spune legea). Concret, este vorba despre RCS&RDS, Akta și DCS. 

Din monitorizările CNA, UPC și Telekom au ales să introducă Realitatea Plus după ce au primit acordul forul audiovizualului. 

LEGISLAȚIE.

Art. 74: (3) Distribuitorii de servicii pot modifica structura ofertei de servicii de programe retransmise numai cu acordul Consiliului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ce sa spunmare eveniment/daca am vorbi de introducerea ,la TELEKLOKLO,a unor canale precum,FOX,CBS,ABC,DISCOVERY KIDS..atunci,da..dar,cand vorbim de rebuturi,asa cum sunt TELEKOM,RDS,UPC,AKTA..si nu ai alternative,precum,VERIZON,sau,COMCAST.nu poti sa spui,decat...A BULIVAR ,BIRJAR..

Trimite un comentariu