Skip to main content

Roxana Buha, numire la vârful Publicis Group România

 
Roxana Buha, numire la vârful Publicis Group România

Numire la Publicis Groupe România. Începând cu luna noiembrie, Roxana Buha, cu experienţă de peste 20 de ani în media, este Head of Investment al Publicis Groupe România.

Publicitate

Rolul de Head of Investment Publicis Groupe Romania presupune stabilirea şi implementarea tuturor strategiilor de negociere cu medii şi furnizori, pentru maximizarea avantajelor competitive şi asigurarea celor mai bune condiţii comerciale pentru clienţii agenţiilor din grupul Publicis Romania, anunţă compania.

În noul rol, ea va raporta direct către Ştefan Iordache şi Teddy Dumitrescu.

Roxana Buha:

„Mă simt pregătită şi încrezătoare pentru această nouă provocare. Desigur, la nivelul grupului nostru colaborăm şi relaţionăm deja foarte bine în zona de investment, însă pentru viitor e nevoie de un plan ambiţios pentru a securiza poziţia de market leader a grupului. O să pun toată energia în sprijinul colegilor, pentru realizarea unor planuri strategice, structurate atât la nivel de grup, cât şi pentru specificitatea fiecărei divizii/”

„O felicit din toată inima pe Roxana. Experienţa ei în zona de media trading este excepţională şi am toată încrederea că din această poziţie, Roxana va contribui la atingerea potenţialului maxim al Publicis Groupe Romania”, a declarat Alexandra Dimitriu, Chief Media Officer Publicis Groupe

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana i dana i
    Felicitari! Succes!

Trimite un comentariu

sus