Skip to main content

Roxana Buha, numire la vârful Publicis Group România

 
Roxana Buha, numire la vârful Publicis Group România

Numire la Publicis Groupe România. Începând cu luna noiembrie, Roxana Buha, cu experiență de peste 20 de ani în media, este Head of Investment al Publicis Groupe România.

Rolul de Head of Investment Publicis Groupe Romania presupune stabilirea și implementarea tuturor strategiilor de negociere cu medii și furnizori, pentru maximizarea avantajelor competitive și asigurarea celor mai bune condiții comerciale pentru clienții agențiilor din grupul Publicis Romania, anunță compania.

Publicitate

În noul rol, ea va raporta direct către Ștefan Iordache și Teddy Dumitrescu.

Roxana Buha:

„Mă simt pregătită și încrezătoare pentru această nouă provocare. Desigur, la nivelul grupului nostru colaborăm și relaționăm deja foarte bine în zona de investment, însă pentru viitor e nevoie de un plan ambițios pentru a securiza poziția de market leader a grupului. O să pun toată energia în sprijinul colegilor, pentru realizarea unor planuri strategice, structurate atât la nivel de grup, cât și pentru specificitatea fiecărei divizii/”

„O felicit din toată inima pe Roxana. Experiența ei în zona de media trading este excepțională și am toată încrederea că din această poziție, Roxana va contribui la atingerea potențialului maxim al Publicis Groupe Romania”, a declarat Alexandra Dimitriu, Chief Media Officer Publicis Groupe

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu