Skip to main content

Vin sărbătorile. Când va difuza Pro TV seria Singur acasă

 
Vin sărbătorile. Când va difuza Pro TV seria Singur acasă

Kevin este Singur acasă şi anul acesta. Este cel puţin a 15 oară, de când există măsurătrile TV, când Pro TV difuzează faimosul film de Crăciun, cu simpaticul Macaulay Culkin în rol principal.

Publicitate

Când va difuza Pro TV tradiţionala serie de Crăciun?

  • Postul TV a anunţat Singur acasă (Home alone), pentru sâmbătă, 7 decembrie, de la 20.00.
  • Singur acasă 2 (Home alone 2) va fi săptămâna următoare, pe 14 decembrie, de la 20.00
  • Singur acasă 3 (Home alone 3), pe 21 decembrie, de la 20.00.

Tot pe 7 decembrie, imediat după Singur acasă, Pro TV a programat prima parte din seria Greu de ucis - Die Hard, cu Bruce Willis.

Deşi un film vechi, care are aproape 30 de ani, Singur acasă este unul dintre hit-urile de audienţă pentru Pro TV. Anul trecut, primul film din seria Singur acasă a depăşit două milioane de telespectatori. (cifrele AICI)

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Nu mă uit la Singur acasă, că nu-mi place, sunt dezobişnuit de seria aia.
    Mă uit la Te cunosc de undeva!, la Antena 1.
  • anonim anonim
    foarte bine! nu exista sarbatori fara singur acasa! si celelalte filme de craciun! sunt frumoase! dar nu ca singur acasa! asa ca din punctul meu de vedere! e ok! putin imi pasa ca a mai fost difuzat pe film now! sau mai stiu eu pe unde! film now e film now! pro tv e pro tv! oricum tot pro tv ramane lider orice ar fi! sigur poate de revelion pro tv poate nu organizeaza nimic! bun dar macar de craciun tot face ceva! in fond un post ca pro tv! care se respecta totodata! normal ca nu investeste in revelioane! sasa nu imi place ce fel de revelioane fac kanal d! de exemplu! un post de lux! cu vedete de lux! botoxate siliconate! astea sigur au scoala vietii! de genul la buzunarul lui mami si lui tati! etc! astfel de specimene vezi si la antena stars! si peste tot! chiar si la prima tv! numai sunt revelioanele cum erau inainte! ce sa ii faci! ai noroc doar daca fac ceva de revelion eventual astia de la tvr! ca in rest! e jale! mare!
  • Georgel Georgel
    UHUUUUUU! abia astept, cu toate ca nu am people metru, am 3 tv-uri si pe data de 7 si 14 voi lasa deschise toate tv-uri pe pro tv hd. mutumesc pro tv
  • Cris Cris
    pt.Mihai...asta inseamna lipsa de idei,apropo,de Craciun,si ,nu numai,din partea,nu numai a PROTV,dar si a celorlalte televiziuni.Aici nu e vorba de HOME ALONE,care numai spiritul Craciunului,il reprezinta...ci de gusturi..Toti bateti apa in piua cu aceasta serie de filme..pana si Denis the Menace,il depaseste ca si haz..ce sa faca romanul,mananca ca porcul,si bea de suna la 112..cam asta e Craciunul ..unde esti Nea Marine?..actorul..nu *** dansatoare de la *** 1
  • marian marian
    Allex au anuntat in emisiunea lui Maruta , Bobonete ca au pregatit ceva de 1Decembrie , am auzit eu cand au spus si in legatura cu filmul Mihai ar trebui sa schimbi placa ca nu tine esti un obsedat cu manipularile astea ar trebui sa o iei pe d-na stii tu care sa mergeti la Videle la scoala , filmul este foarte bun cui nu-i place sa nu se uite ,
  • Andrei Andrei
    Nu-mi place în mod deosebit filmul, mă şi enervează!
    În discuţia din 28 decembrie 2018, am spus că în 2019 nu mă uit la Singur acasă!
  • Allex Allex
    Anul acesta cred ca este prima dată când Pro Tv nu a pregătit nimic special pentru 1 decembrie. Nu exista nicăieri în social media nimic. Și de obicei Pro filma pentru 1 decembrie în prima jumătate a lui noiembrie
  • Mihai Mihai
    @Cris: de ce sa il schimbe daca merge? Atata timp cat publibul se uita, ai rating, ai bani, de ce sa schimbi? S-a schimbat guvernarea, PRO TV nu va mai primi bani cum primea de la PSD pentru Las Fierbinti si VLAD asa ca de unde alti bani daca nu din piata libera?
  • Maximilian Maximilian
    Erată: Cel de-al șaselea și cel de-al șaptelea film din serie au fost doar plănuite, dar nu au fost încă lansate.
    Deci mai sunt doar două de programat HA4 (2002) și HA5 (2012).
  • Cris Cris
    deja e difuzat de FILMNOW,asa ca ,mai schimbati repertoriul ,baieti,ca deveniti plictisitori..oare,cat de idiot poti sa fii sa programezi,aceeasi serie de filme,an de an..PAPAGALILOR.
  • Maximilian Maximilian
    Seria „Home Alone” are mai multe filme.
    Cred că ar trebui difuzate în timpul săptămânii și cel puțin alte 3 episoade (4, 5 și 6), pe 10, 17 și 24 decembrie.

Trimite un comentariu

sus