Skip to main content

AUDIENŢE. Singur Acasă, milioane la televizor. Home Alone, fenomenul din decembrie

 
AUDIENŢE. Singur Acasă, milioane la televizor. Home Alone, fenomenul din decembrie

AUDIENŢE. Home Alone 13. A fost a treisprezecea difuzare consecutivă pe Pro TV a filmului Singur Acasă de când există măsurători de audienţă. A treisprezecea oară când a strâns milioane. Câte?

Publicitate

Producţia cu Macaulay Culkin a avut cifre foarte apropiate de difuzarea de anul trecut. Diferenţa faţă de concurenţă: dublă!

Înainte de audienţa difuzării de aseară, o trecere în revistă a cifrelor din anii trecuţi:

Anul trecut, când a fost difuzat pe 9 decembrie, Home Alone era văzut de 2,2 milioane de români.

În 2016, (pe 10 decembrie), filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu trei ani.

În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Acum, la difuzarea din 2018, Singur Acasă a ajuns, în minutele de vârf, la 2,7 milioane de români. Pe publicul comercial (18-49 de ani), filmul a ţinut la televizor o treime din telespectatori.

Paginademedia.ro prezintă audienţele de sâmbătă, 8 decembrie pe intervalul Singur Acasă - Home Alone (20:00-22:00)

NAŢIONAL. Aproape 2,1 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la Singur Acasă, cifră apropiată de audienţa producţiei la difuzarea de anul trecut. Nicio şansă pentru competitori: audienţa a fost de două ori mai mare decât cea a Antenei 1 (cu Te cunosc de undeva, producţie care domină, în mod normal, serile de sâmbătă).

URBAN. Cifre foarte bune pentru Kevin şi la oraşe: aproape un milion de telespectatori în fiecare minut, cu 300.000 pentru locul al doilea, ocupat de Antena 1.

Locul al treilea pentru Kanal D.

COMERCIAL. Cotă de piaţă semnificativă pe publicul comercial. Aproape o treime dintre telespectatorii între 18 şi 49 de ani care se uitau la televizor erau pe Singur Acasă.

În număr de persoane: 464.000 de telespectatori, faţă de aproape 200.000 la Kanal D şi 170.000 la Antena 1.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 8 decembrie, pe intervalul Singur Acasă - Home Alone (20.00-22.00), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 2.092.000 11,7 22,6
2 Antena 1 1.206.000 6,7 13
3 Kanal D 1.203.000 6,7 13
4 Romania TV 590.000 3,3 6,4
5 National TV 420.000 2,3 4,5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 8 decembrie, pe intervalul Singur Acasă - Home Alone (20.00-22.00), în mediul URBAN

URBAN Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 940.000 9,8 20,9
2 Antena 1 601.000 6,3 13,4
3 Kanal D 561.000 5,8 12,5
4 Romania TV 280.000 2,9 6,2
5 DigiSport 1 251.000 2,6 5,6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 8 decembrie, pe intervalul Singur Acasă - Home Alone (20.00-22.00), pe segmentul COMERCIAL

COMERCIAL Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 464.000 10,6 30,1
2 Kanal D 193.000 4,4 12,5
3 Antena 1 172.000 3,9 11,1
4 DigiSport 1 67.000 1,5 4,3
5 Pro Cinema 39.000 0,9 2,5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţele Singur Acasă de anul trecut, AICI


Când vor fi difuzate şi celelalte părţi ale producţiei, Singur Acasă - Home Alone 2 şi 3, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • O desfatare ... O desfatare ...
    Mi-au placut reclamele. Frumoase. Pacat ca unele s-au repetat. In rest, filmul l-am vazut zilele trecute fara pauze de publicitate (care chiar mi-au lipsit) si am zis sa-l revad, asa intreg, cu o ora de publicitate inserata in timpul filmului. Placut. Chiar l-as revedea si in seara asta, dar sa schimbe publicitatea, sa nu se mai repete. Fiind la a 13-a redifuzare, cred ca merita o alta, chiar in zilele urmatoare, ca de ... este ieftin. Zic si eu .. merita!
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Eram sigur am si zis...asta face rating la fiecare Craciun :) Alte filme de Craciun oha.
  • Andri Popa Andri Popa
    Scade audiența anual , dar cam cu cât scade populația Romaniei în fiecare an. Deci cei care pleacă se uită la film prin țările în care ajung. Cel care pleacă ultimul să stingă lumina şi televizorul după ce vede filmul la protv.
  • Unu Unu
    @antiprotv: invata sa folosesti virgula inainte de a te gandi la ce se uita prostimea:) presupun ca iti e greu sa citesti titrarea la filme:)))
  • geo geo
    Te cunosc de undeva a avut noroc saptamana trecuta, e clar, in disputa cu Vocea Romaniei. Dar sa cazi acolo unde conteaza, adica pe comercial, pe locul 3 asta chiar este o "performanta"...
  • marian marian
    Au iesit la raport corul bocitoarelor de la antenuta sa spuna ca lumea se satura de Singur acasa si de ce-l mai da dar voi a-ti luat Isus din Nazaret care a fost pe pro in fiecare an de pasti acum il da antenuta de fiecare data , daca era pe antenuta era bun , mai terminati si mergeti in fundul curti si trageti apa ca de asta sunteti buni voi astia de la antenuta post finantat din banii primariei B,, asa se aude
  • Cristian Cristian
    Unii chiar nu au minte deloc si sunt disperati ca da ProTV in fiecare an Singur acasa si face audienta. Ghiciti ce...??? Acelasi lucru se intampla si in SUA, UK si alte tari europene. E o comedie buna de urmarit in familie si acest lucru generaza audienta in toate tarile nu numai la noi. ProTV a fost destept ca a luat drepturile pentru partea 1, 2 si 3. Faceti pariu ca si Antena 1 or sa dea iar Singur Acasa 4, pentru ca ei au dreptul doar pt ala. Iar daca tu ai vazut filmul de zeci de ori, cine naiba te pune sa te mai uiti odata daca nu iti place, sunt mii de copii an de an care il vad pentru prima data.
  • mad79 mad79
    @Antiprotv
    @Razvan Putina
    Americanii se uita in fiecare an din 1957,in Ajun de Craciun la It's a wonderful life(varianta alb negru),iar acest film este o traditie de Craciun,asa ca ce aveti cu ProTv,care urmeaza o reteta consacrata???
    Aaa,poate sunteti frustrati ca A1,nu se ridica la acelasi nivel!!!
    Ce autoritate aveti voi sa faceti 2 milioane de romani prosti si inculti???
    Sunteti cumva profesori universitari,fizicieni de renume,ingineri in constructia de rachete,de va credeti asa superiori!?
  • just me just me
    Deja devine jenant. Sunt atatea filme de Craciun filmate in Romania, cum ar fi 'A princess for Christmas' cu Katie McGrath si Sam Heughan. Filmarile sunt facute la Castelul Peles 99 %, cum sa nu cumperi ceva atat de ieftin ca un film Hallmark?? Filmat in Romania 99%. Este doar lene. Romania trezeste-te!
  • D D
    Inca o zi pe locul 3 pe comercial pentru "Te cunosc de undeva". Si unii pe aici scriu ca e cea mai buna emisiune...

    "Antiprotv", pai cum "Antena 1" da in fiecare an "Revelionul lui Negru", asa si "Pro TV" da in fiecare an, de Craciun, "Home Alone".
  • claudiuu claudiuu
    Pentru @Antiprotv esti un frustrat antenist la fel ca Mille aka Razvan Putina la voi la antene tot ce difuzati este varza a la Cluj in afara de Chefi care mai bate din cand in cand Pro TV lunea asa ca ciocul mic si joc de glezne ai cu paine frustratule tot ce difuzeaza antenele e esec total
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Foarte bine zis "Antiprotv" romanu îi îvatat sa se uite de zeci de ori la aceste filme de doi lei!
  • Georgel Georgel
    asa cum protv are singur acasa de craciun asa si pagina de media are articolul despre singur acasa :)) pun pariu ca e cel mai citit din tot anul ;))
  • Antiprotv Antiprotv
    Mesaj pt prostimea,care după o gramada de ani,încă se mai uita la asemenea gunoaie,gen Home Leone.. intrebare ptvprotvisti.de ce nu?Charlie Chaplin,Stan și Bran,etc..asta e nivelul de cultura al romanului,fan prostvist..si peste 100 ani,urmasii ,urmașilor vostrii,***,tot HOME ALONE TO THE MOON,TO THE MARS..Vai de capul nostru imbuibatilor u friptane,și cu burtilevpline de bere,vin,sau tuică de doi bani..Va urez,Pastele cailor.Ce o sa începeți să dati in mine,dar,ma cam doare in partea din spate de niste inculți.. HO,HO.HO..
  • Ionut Ionut
    Ce părere aveți despre reclamele pentru București plătite de primăria capitalei la Antena1,2,3 ???
    Alo DNA dormiți ? cum e posibil așa ceva...???
    Aceasta Firea arunca cu bani către Felix fostul ei patron!!!

Trimite un comentariu

sus