Skip to main content

MAREA REVENIRE. Tânăr şi neliniştit, din nou pe TV. La Pro 2

 
MAREA REVENIRE. Tânăr şi neliniştit, din nou pe TV. La Pro 2

UPDATE. Începând din 12 februarie 2020, serialul Tânăr şi neliniştit şi-a schimbat ora de difuzare, de la 15.00, la 16.00. Detalii, AICI.

Publicitate

Tânăr şi neliniştit revine în România, după fix patru ani de absenţă. Televiziunea Pro 2, fostul Acasa TV, va relua din decembrie faimoasa telenovelă americană, potrivit unui anunţ al postului.

Când? Din 16 decembrie, de la ora 15.00, va începe difuzarea sezonului cu numărul 23 Tânăr şi neliniştit, difuzat în SUA în anul 2010, anunţă postul. Serialul se va vedea la Pro 2 zilnic, de luni şi până duminică.

Reamintim că Pro TV a decis, în decembrie 2015, să renunţe la difuzarea în ţara noastră a serialului Tânăr şi neliniştit, după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră, la momentul respectiv. Tânăr şi neliniştit a fost difuzat, cea mai mare parte, la Pro TV, până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV.

PRO TV transmitea episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite.

Serialul este unul cu mare vechime. Prima difuzare în SUA este pe 26 martie 1973, iar serialul este încă în producţie şi a depăşit 11.500 de episoade. Iar acesta nici măcar nu este cel mai lung serial-telenovelă american.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • OLIMPIA OLIMPIA
    O rectificare :în avantajul celor turcești.... Scuze fanilor serialului. Un salut tuturor.
  • Olimpia Olimpia
    Nimeni nu a susținut vreodată că "Tânăr și neliniștit" era vreo capodoperă (ca de altfel toate telenovelele). Dar să îl scoți de pe post în detrimentul celor turcești, sudamericane și indiene e de tot râsul. Să nu invocați audiența că sunteți penibili. Rușine pro tv.
  • DRAGOS RUSU DRAGOS RUSU
    Suntem iata in 2021 si serialul a fost DIN NOU abandonat de trustul Pro..
    Bunul simt este la cota asfaltului ..sau poate sub asfalt..
    De ce se intrerupe serialul atata vreme cit are rating ??..Nu poate intelege nimeni..Ratingul real este mult mai mare decit il au iei pe hartii asta e clar.
    Dar sa te cobori atat de mult si sa scoti un serial de calitate si sa-l inlocuiesti cu *** de seriale turcesti ieftine de duzina ...asta spune multe despre trustul de *** Pro
  • Mariana Mariana
    Trustul pro tv o sa_l dau in judecata si o sa cer daune pt nedifuzarea seriaĺului ,,tanar si nelinistit ..va bateti joc de audienta pt ce naiba platim aboamente tv ca ne_am saturat de turci .etc
  • cornel cornel
    televiziune de ***.difuzati unul indian caci oricum nu se uita nimeni la el.sa va fie rusine.
  • Bădilă Aneta Bădilă Aneta
    Ce se întâmplă cu serialul,de nu mai este difuzat la pro.2 de la ora 16?
  • Chiriachide Andreea Chiriachide Andreea
    Sa va fie rusine!! Vrem inapoi Tanar si nelinistit!! Suntem multi carora nu le plac serialele turcești sau indiene..
  • Dan Dan
    Doar se spune, nu decat, asta pt autorul articolului si pt aia care despart ati in a ti, fac de rusine clubul fanilor. ATI putea se scrie legat, ati, a ti o da se scrie despartit.
  • Cismas Felicity Cismas Felicity
    mi se pare mie sau intr-adevar s-au sarit multe episoade intre episodul de alaltaieri(luni 9.11.2020)si cel de ieri?
  • Florica  Dragne Florica Dragne
    Sunt episoade date in reluare de pe postul Acasa.Nimic nou. Nu cred ca s-au cumparat alte episoade noi. Cand se va termina retransmiterea lor,se va sfarsi din nou si iar vom ramane cu ochii in soare.
  • Radu olimpia Radu olimpia
    Ma încânta mult toate episoadele și Abea aștept ora dar e bătaie de joc cât e scurtat un episod , jumătate de ora e numai reclame ! Sper sa reveniti asupra duratei
  • Veronica Veronica
    Îmi pare rău dar aceste episoade au fost date pe Acasă tv , sunt reluare
  • Lacramioara Lacramioara
    Ar fi frumos sa se dea și în reluare dimineață la ora 9 sau 10. Așa era și înainte. Va mulțumim.
  • Silvia Silvia
    Vă rog să schimbați ora de difuzare mulțumesc!
  • Tomescu Andreea Tomescu Andreea
    Ar fi bine dacă ați putea sa mutați difuzarea serialului după ora 16.30, suntem la serviciu și nu-l putem vedea decât sâmbăta și duminica...este destul de rău așa. Sper să găsim înțelegere...suntem destui care am dori această schimbare. Mulțumim!

Trimite un comentariu

sus