Skip to main content

MAREA REVENIRE. Tânăr și neliniștit, din nou pe TV. La Pro 2

 
MAREA REVENIRE. Tânăr și neliniștit, din nou pe TV. La Pro 2

Tânăr și neliniștit revine în România, după fix patru ani de absență. Televiziunea Pro 2, fostul Acasa TV, va relua din decembrie faimoasa telenovelă americană, potrivit unui anunț al postului. 

Când? Din 16 decembrie, de la ora 15.00, va începe difuzarea sezonului cu numărul 23 Tânăr și neliniștit, difuzat în SUA în anul 2010, anunță postul. Serialul se va vedea la Pro 2 zilnic, de luni și până duminică.  

Publicitate

Reamintim că Pro TV a decis, în decembrie 2015, să renunțe la difuzarea în țara noastră a serialului Tânăr și neliniștit, după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră, la momentul respectiv. Tânăr și neliniștit a fost difuzat, cea mai mare parte, la Pro TV, până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV.

PRO TV transmitea episoade la o distanță de cinci ani de Statele Unite.

Serialul este unul cu mare vechime. Prima difuzare în SUA este pe 26 martie 1973, iar serialul este încă în producție și a depășit 11.500 de episoade. Iar acesta nici măcar nu este cel mai lung serial-telenovelă american. 

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 și până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Este o surpriza pentru români de aceea ii rog românilor sa nu meargă la lucru incepe tanar si nelinistit din data de 16 decembrie ora 15
  • L au tot difuzat serialul asta,si e si foarte plictositor la cat e de lung,la cate seriale frumoase pot redifuza ,il baga pe asta cu 10.000 de episoade
  • Este un pic confuz articolul.
    Daca ar fi sa judecam dupa sezonul 23,atunci ar trebui ca serialul, sa fie difuzat de la inceputul transmisiei in Romania,adica cu actiunea situata undeva in anul (2-93,daca ar fi sa ne luam dupa anul 2010,atunci e sezonul 36-37,iar actiunea ar fi reluata "doar" cateva episoade,adica 100.
  • cred ca ar trebui sa difuzeze cel putin 3,4 episoade anterioare sezonului de unde au intrerupt..asa pt readucere amintere.

Trimite un comentariu