Skip to main content

MAREA REVENIRE. Tânăr şi neliniştit, din nou pe TV. La Pro 2

 
MAREA REVENIRE. Tânăr şi neliniştit, din nou pe TV. La Pro 2

UPDATE. Începând din 12 februarie 2020, serialul Tânăr şi neliniştit şi-a schimbat ora de difuzare, de la 15.00, la 16.00. Detalii, AICI.

Publicitate

Tânăr şi neliniştit revine în România, după fix patru ani de absenţă. Televiziunea Pro 2, fostul Acasa TV, va relua din decembrie faimoasa telenovelă americană, potrivit unui anunţ al postului.

Când? Din 16 decembrie, de la ora 15.00, va începe difuzarea sezonului cu numărul 23 Tânăr şi neliniştit, difuzat în SUA în anul 2010, anunţă postul. Serialul se va vedea la Pro 2 zilnic, de luni şi până duminică.

Reamintim că Pro TV a decis, în decembrie 2015, să renunţe la difuzarea în ţara noastră a serialului Tânăr şi neliniştit, după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră, la momentul respectiv. Tânăr şi neliniştit a fost difuzat, cea mai mare parte, la Pro TV, până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV.

PRO TV transmitea episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite.

Serialul este unul cu mare vechime. Prima difuzare în SUA este pe 26 martie 1973, iar serialul este încă în producţie şi a depăşit 11.500 de episoade. Iar acesta nici măcar nu este cel mai lung serial-telenovelă american.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Va multumesc ca a-ti reluat serialului, ma bucur ca pot vedea din nou toti acei actori minunati . Am urmarit serialul chiar de la inceput, sunt insa trista ca voi putea vedea doar doua episoade pe saptamana , sambata si duminica pentru ca lucrez pana la ora 16. Va rog a-ti putea difuza serialul dupa ora 17 ?
    Nu cred ca doar pensionarii ar vrea sa-l urmareasca.
    Va multumesc si sunt sigura ca veti tine cont de dorintele mai multor telespectatori.
  • Stela Stela
    Va rog a-ti putea sa-l transmiteti dupa ora 16.30 ? Am urmarit ani de zile serialul si ma bucur mult ca a-ti reluat difuzarea filmului , numai ca lucrez pana la ora 16 si nu pot vedea nici un episod.
    Poate puteti programa reluarea seara sau dimineata , pana la ora 7.
    Va multumesc pentru intelegere.
  • Stefanovici ibolia Stefanovici ibolia
    Va rog sa dati reluarea ,....Nu tot timpul sunt prezenta si vreau sa revad reluarea.Asa a fost inaunte la ora10 s=a dat reluarea .Am pierdut primele 6 episoade,si as vrea sa le revad.As vrea sa dati si serialul Dragoste si puere ,care s -a difuzat tot in acelasi perioada ...Multumesc
  • Stefanovici ibolia Stefanovici ibolia
    Va rog sa dati reluarea ,....Nu tot timpul sunt prezenta si vreau sa revad reluarea.Asa a fost inaunte la ora10 s=a dat reluarea .Am pierdut primele 6 episoade,si as vrea sa le revad.As vrea sa dati si serialul Dragoste si puere ,care s -a difuzat tot in acelasi perioada ...Multumesc
  • BARAN SEVASTIAN BARAN SEVASTIAN
    STIMATI DOMNI CARE FACETI PROGRAMUL LA PRO2. AM URMĂRIT APROAPE ÎNTEGRAL, ANI DE ZILE SERIALUL. CONTINUAREA ESTE LĂUDABILĂ. ORA DE DIFUZARE NU. VĂ ROG REPROGRAMATI DUPĂ ORA 17,00. ASA VOM PUTEA SĂ URMARIM CONTINUAREA. DACA NU DATI O RELUARE ZILNICĂ PÂNĂ LA ORA 12. MULŢUZMIRI ANTICIPATE!
  • Lia Lia
    De ce nu se transmit episoadele si in reluare?
  • ROGOJAN RAZVAN LUCIAN ROGOJAN RAZVAN LUCIAN
    serialul are 45 de ani de la prima difuzare si inca se mai difuzeaza si in sua se va difuza cel putin pana in 2023 in 2020 se mai prelungeste cu 3 ani serialul
  • bogdan bogdan
    Este o surpriza pentru români de aceea ii rog românilor sa nu meargă la lucru incepe tanar si nelinistit din data de 16 decembrie ora 15
  • Nicoleta Nicoleta
    L au tot difuzat serialul asta,si e si foarte plictositor la cat e de lung,la cate seriale frumoase pot redifuza ,il baga pe asta cu 10.000 de episoade
  • Victor si Nikki forever, bre! Victor si Nikki forever, bre!
    La o banala cautare pe net, se pot gasi cele mai recente episoade. Cine se uita la pro2 ? Prea putin, prea tarziu. In SUA va fi anulat in curand, probabil ca l-au lasat mai ieftin din acest motiv.
  • mad79 mad79
    Este un pic confuz articolul.
    Daca ar fi sa judecam dupa sezonul 23,atunci ar trebui ca serialul, sa fie difuzat de la inceputul transmisiei in Romania,adica cu actiunea situata undeva in anul (2-93,daca ar fi sa ne luam dupa anul 2010,atunci e sezonul 36-37,iar actiunea ar fi reluata "doar" cateva episoade,adica 100.
  • Cris Cris
    cred ca ar trebui sa difuzeze cel putin 3,4 episoade anterioare sezonului de unde au intrerupt..asa pt readucere amintere.
  • marian marian
    Geo, pe situl lor scrie ca va incepe cu sezon in premiera
  • geo geo
    Il difuzeaza de la inceput - episoadele din 1991 sau de unde l-au intreupt, in 2014 ?

Trimite un comentariu

sus