Skip to main content

MAREA REVENIRE. Tânăr și neliniștit, din nou pe TV. La Pro 2

 
MAREA REVENIRE. Tânăr și neliniștit, din nou pe TV. La Pro 2

UPDATE. Începând din 12 februarie 2020, serialul Tânăr și neliniștit și-a schimbat ora de difuzare, de la 15.00, la 16.00. Detalii, AICI.

Publicitate

Tânăr și neliniștit revine în România, după fix patru ani de absență. Televiziunea Pro 2, fostul Acasa TV, va relua din decembrie faimoasa telenovelă americană, potrivit unui anunț al postului. 

Când? Din 16 decembrie, de la ora 15.00, va începe difuzarea sezonului cu numărul 23 Tânăr și neliniștit, difuzat în SUA în anul 2010, anunță postul. Serialul se va vedea la Pro 2 zilnic, de luni și până duminică.  

Reamintim că Pro TV a decis, în decembrie 2015, să renunțe la difuzarea în țara noastră a serialului Tânăr și neliniștit, după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră, la momentul respectiv. Tânăr și neliniștit a fost difuzat, cea mai mare parte, la Pro TV, până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV.

PRO TV transmitea episoade la o distanță de cinci ani de Statele Unite.

Serialul este unul cu mare vechime. Prima difuzare în SUA este pe 26 martie 1973, iar serialul este încă în producție și a depășit 11.500 de episoade. Iar acesta nici măcar nu este cel mai lung serial-telenovelă american. 

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 și până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Sunt episoade date in reluare de pe postul Acasa.Nimic nou. Nu cred ca s-au cumparat alte episoade noi. Cand se va termina retransmiterea lor,se va sfarsi din nou si iar vom ramane cu ochii in soare.
 • Ma încânta mult toate episoadele și Abea aștept ora dar e bătaie de joc cât e scurtat un episod , jumătate de ora e numai reclame ! Sper sa reveniti asupra duratei
 • Ar fi bine dacă ați putea sa mutați difuzarea serialului după ora 16.30, suntem la serviciu și nu-l putem vedea decât sâmbăta și duminica...este destul de rău așa. Sper să găsim înțelegere...suntem destui care am dori această schimbare. Mulțumim!
 • Va multumesc ca a-ti reluat serialului, ma bucur ca pot vedea din nou toti acei actori minunati . Am urmarit serialul chiar de la inceput, sunt insa trista ca voi putea vedea doar doua episoade pe saptamana , sambata si duminica pentru ca lucrez pana la ora 16. Va rog a-ti putea difuza serialul dupa ora 17 ?
  Nu cred ca doar pensionarii ar vrea sa-l urmareasca.
  Va multumesc si sunt sigura ca veti tine cont de dorintele mai multor telespectatori.
 • Va rog a-ti putea sa-l transmiteti dupa ora 16.30 ? Am urmarit ani de zile serialul si ma bucur mult ca a-ti reluat difuzarea filmului , numai ca lucrez pana la ora 16 si nu pot vedea nici un episod.
  Poate puteti programa reluarea seara sau dimineata , pana la ora 7.
  Va multumesc pentru intelegere.
 • Va rog sa dati reluarea ,....Nu tot timpul sunt prezenta si vreau sa revad reluarea.Asa a fost inaunte la ora10 s=a dat reluarea .Am pierdut primele 6 episoade,si as vrea sa le revad.As vrea sa dati si serialul Dragoste si puere ,care s -a difuzat tot in acelasi perioada ...Multumesc
 • Va rog sa dati reluarea ,....Nu tot timpul sunt prezenta si vreau sa revad reluarea.Asa a fost inaunte la ora10 s=a dat reluarea .Am pierdut primele 6 episoade,si as vrea sa le revad.As vrea sa dati si serialul Dragoste si puere ,care s -a difuzat tot in acelasi perioada ...Multumesc
 • STIMATI DOMNI CARE FACETI PROGRAMUL LA PRO2. AM URMĂRIT APROAPE ÎNTEGRAL, ANI DE ZILE SERIALUL. CONTINUAREA ESTE LĂUDABILĂ. ORA DE DIFUZARE NU. VĂ ROG REPROGRAMATI DUPĂ ORA 17,00. ASA VOM PUTEA SĂ URMARIM CONTINUAREA. DACA NU DATI O RELUARE ZILNICĂ PÂNĂ LA ORA 12. MULŢUZMIRI ANTICIPATE!
 • Este o surpriza pentru români de aceea ii rog românilor sa nu meargă la lucru incepe tanar si nelinistit din data de 16 decembrie ora 15

Trimite un comentariu