Skip to main content

VIDEO. Adelina Pestrițu, despre premiul Cel mai tare influencer: „Publicul simte când ești fake și vrei să pari ceea ce nu ești”

 
VIDEO. Adelina Pestrițu, despre premiul Cel mai tare influencer: „Publicul simte când ești fake și vrei să pari ceea ce nu ești”

VIDEO. "Momentul în care a explodat comunitatea mea a fost în momentul în care m-am căsătorit. Au fost 114 milioane de impresii în acea perioada, pe contul meu de Instagram", spune Adelina Pestrițu despre vârfurile carierei online.

Publicitate

Pestrițu a câștigat titlul de Best Pop Culture Influencer la gala E! Peope Choice Awards, clasându-se peste nume precum Bromania sau Șelly.

Ce spune despre premiu Adelina Pestrițu, la Interviurile Paginademedia.ro.

A discutat despre premiul câștigat, despre ce înseamnă să fii influencer în România și despre momentul în care a explodat aceasta în online. 

Câteva dintre declarațiile Adelinei Pestrițu, la Interviurile Paginademedia.ro:

 • Este un premiu colosal în cariera mea și pentru activitatea mea online, însă premiul a stat în mâinile oamenilor. Oamenii au decis că premiu trebuie să ajungă la mine. 
 • Nu există minut din viața mea în care să nu mă gândesc la contentul pe care trebuie să-l pregătesc pentru comunitatea mea.
 • I-am lasat pe umăritorii mei să intre în viața mea, să vadă puțin din cum petrec eu 24 de ore. Am făcut și live-uri de o zi întreaga. 
 • Momentul în care a explodat comunitatea mea a fost în momentul în care m-am căsătorit. Au fost 114 milioane de impresii în acea perioada, pe contul meu de Instagram. 
 • Publicul simte când ești fake și vrei să pari ceea ce nu ești. 
 • Mi-ar plăcea să revin în televiziune, dar atunci când mă voi identifica cu un proiect. N-aș vrea să fie un proiect zilnic. 
 • Sinceritatea este cheia succesului. 

Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards. Va merge și la gala internațională a premiilor, de la Los Angeles, pe 10 noiembrie, în Statele Unite ale Americii.

Alături de ea, vor mai merge în Los Angeles și următoarele două clasate în top: Irina Deaconescu și Maria Zvinca.

VIDEO. Adelina Pestrițu, cel mai tare influencer la E! People Choice Awards

Ceilalți influenceri nominalizați ai galei au fost: Laura Giurcanu, Matei Dima (Bromania), Andrei Șelaru (Selly), Diana Condurache, Nadd Hu.

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Bravo! Ai stil! Esti foarte tare! Degeaba spun toti ca nu ai ce cauta acolo, ca ai ajuns sus fara sa ai vreo valoare si ca doar din cauza lui L. Varciu te-au bagat in seama. Chiar esti deosebita! Nu conteaza operatiile estetice! Important este ca ai stil! Asta este adevarata valoare. Nu inteligenta. And Epstein didn’t kill himself.
 • influ... ce? la ce? unde? ultima data cand am auzit de fata asta se certa cu zbirciu la divort acum cativa ani...
 • "Momentul în care a explodat comunitatea mea a fost în momentul în care m-am căsătorit. Nu există minut din viața mea în care să nu mă gândesc la contentul pe care trebuie să-l pregătesc"

  Si lumea se intreaba de ce sunt divorturi peste tot. Sa vezi ce content de succes va fi divortul!

Trimite un comentariu