Skip to main content

VIDEO. Netflix pregătește lansarea The Irishman. Noi imagini din filmul lui Martin Scorsese

 
VIDEO. Netflix pregătește lansarea The Irishman. Noi imagini din filmul lui Martin Scorsese

VIDEO. Netflix lansează trailerul The Irishman, al lui Martin Scorsese, cu o săptămână înainte de marea premieră. Filmul cu Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci în roluri principale va fi lansat pe platformă pe 27 noiembrie.  

Publicitate

The Irishman este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial spusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa și prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.

Producția este o adaptare a romanului biografic „I Heard You Paint Houses”, semnat de Charles Brand, care are la bază o serie de interviuri cu Frank Sheeran (poreclit „The Irishman”), un fost boss al mafiei. „I Heard You Paint Houses” este primul lucru pe care Jimmy Hoffa i l-a spus lui Sheeran. Acesta este un limbaj codificat folosit de mafie, „To paint a house” („A vărui o casă”) înseamnă a ucide.

Citește și:VIDEO. Marele pariu Netflix: The Irishman, un film ce-i reunește pe Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese. Detaliile producției

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu